8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlternativa la party-litoral

Alternativa la party-litoral

Desi in ultimul timp marile party-uri se desfasoara pe litoralul Marii Negre, unde s-au adunat majoritatea tinerilor, nici in Craiova cei care au mai ramas nu o duc prea rau.


Distractii fierbinti, in noptile de week-end, in discotecile si cluburile din Craiova… Muzica de toate felurile de la cele mai vechi stiluri pâna la manelele care au acoperit fonic tot orasul. Concursurile organizate de Dj-i si fetele care anima atmosfera sunt sarea si piperul, seara de seara, in fiecare club din Craiova. Localurile au decoruri inedite, Dj-ii se intrec sa faca mixaje cât mai bune, iar patronii si sponsorii organizeaza concursuri care mai de care mai trasnite. In week-end se danseaza om lânga om. Principalii clienti ai cluburilor sunt tinerii. Aproape ca nu exista tânar din Craiova, care mai ales acum, dupa ce s-a terminat cu sesiunea de examene, bacalareat si alte „stresuri“, sa nu petreaca macar o seara intr-o discoteca. In Craiova, chiar ai de unde alege. Sunt discoteci in care se asculta doar anumite genuri de muzica, dar si unele in care muzica este pentru toate gusturile. Exista si cluburi care au clientela fidela.


Singurul lucru care lipseste in Banie este o discoteca in aer liber. Dar, chiar si asa, vineri si sâmbata seara se inregistreaza cei mai multi clienti, la cluburile cu renume mesele sunt toate rezervate, si asta cu o zi inainte.


Petrecerile cu confetti sau premiile consistente oferite de sponsori sunt deja la ordinea zilei. In vara aceasta, premiile de sezon sunt sticlele de whisky si vacante pe mult visatul litoral. Desi unul dintre cele mai frumoase concursuri este cel al declaratiilor de dragoste, cele mai asteptate sunt concursurile de striptease. La acestea se intrec atât fetele cât si baietii prezenti la petrecere, iar juriul este ca intotdeauna publicul.


Cluburile mici, la inaltime


In cluburile din Craiova, tinerii sunt pusi pe fapte mari, iar discoteca este, de multe ori, locul unde acestea se pot pune in practica. Asa se face ca aici se leaga tot felul de relatii.


„M-a agatat intr-un club care acum nu mai este in Craiova, din pacate“, a spus Mirela, care si-a cunoscut actualul prieten intr-un club craiovean.


Cluburile mai mici nu duc nici ele lipsa de clienti, mai ales in week-end care se distreaza uneori pâna la rasaritul soarelui. Petreceri si distractii au existat si aici, chiar daca nu la rangul celor din marile cluburi. Concursuri sunt si aici iar in unele cazuri, cluburile tin loc de dormitor.


„Este unul acolo, care doarme de când s-a asezat pe canapea. Probabil din cauza stresului si oboselii din sesiune“, spune ospatarul unui club.


Spre deliciul baietilor, vara asta, in cluburile din Craiova au loc multe concursuri care le au ca protagoniste pe domnisoare. Printre competitii se numara cele de tricouri ude si bataie cu spuma. Sponsorii vin si ei, zi de zi, cu diferite concursuri si premii. Petrecerile tematice din discoteci sunt anuntate de Dj. Nici o seara nu seamana cu alta in cluburile din Craiova.


Daca in fiecare noapte de week-end cluburile sunt pline, cea mai mare aglomeratie din timpul saptamânii este la terase; de dimineata si pâna seara, fiecare se „reface“, asteptând cu nerabdare petrecerea din week-end-ul urmator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS