3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs de fotografie: Generatia mea

Concurs de fotografie: Generatia mea

Fondul ONU pentru Populatie vrea sa arate lumii cum se vede România prin ochii românilor. Daca esti pasionat de arta fotografica, ajuta-ne sa aratam frumusetea si unicitatea României prin oamenii ei. Oameni de toate vârstele. Activi, demni, naturali, optimisti si stapâni pe sine. Surprinde spiritul unei generatii sau al legaturilor dintre oameni de toate vârstele si trimite-ne fotografiile tale. Vrem sa premiem imagini care reflecta realitatea vietii de zi cu zi a românilor si care pretuiesc calitatile lor de oameni independenti si capabili. Fotografia câstigatoare va fi premiata cu aparatura fotografica semiprofesionala, iar alte 20 de fotografii vor primi diplome de excelenta si vor participa la o expozitie organizata de Fondul ONU pentru Populatie in luna octombrie.


In concurs pot participa fotografi profesionisti si amatori cu cetatenie româna. Inscrierile se pot face intre 26 iulie si 15 septembrie 2006. Pentru conditii de participare si formularul de inscriere, vizitati pagina http://www.unfpa.ro/presa/fotocontest/.


Sanse egale in societate


Fondul ONU pentru Populatie (UNFPA) este o agentie internationala de dezvoltare care promoveaza dreptul fiecarui om – femeie, barbat, copil – la o viata sanatoasa si cu sanse egale in societate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS