17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLuati-va frumusetea in vacanta!

Luati-va frumusetea in vacanta!

Ati reusit sa va planificati vacanta? Locul unde va veti petrece concediul, gasca de prieteni, traseul si… bugetul? Acum nu mai aveti decât o grija: bagajele! Haine, cumparate special pentru aceasta ocazie, pantofi, sandalute, papucei… Cam multe pentru o valiza mica… Si pentru ca si in vacanta trebuie sa aratati la fel de bine ca in orice alta perioada a anului, trusa de cosmetice, sau reducerea ei la numai câteva articole strict necesare, poate fi cea mai mare incercare. Site-ul 121.ro va sugereaza ce ar trebui sa nu va lipseasca din bagaje, pentru a va putea lua si frumusetea in vacanta.


Inainte de orice, asezati-va confortabil intr-un fotoliu si luati-va o foaie de hârtie si un pix, pentru a face o lista finala cu produsele care va vor insoti in vacanta. Daca plecati in vârf de munte, in hatisurile deltei, nu aveti nevoie decât de o trusa minimala de supravietuire: un gel de dus (pentru ca e usor de manevrat si de clatit); o crema cu hidratare intensiva (doar in caz de necesitate una si aceeasi pentru corp si fata); o lotiune de protectie solara; o solutie de alungat tântarii si, neaparat, un balsam de buze! Unghiile le puteti lasa naturale, eventual acoperite cu un lac incolor, de protectie.


Daca aveti de gând ca in aceasta vacanta sa mergeti la mare si sa va rasfatati pe plaja cu sezlonguri, adaugati trusei un ulei clasic pentru bronzat si un sampon pentru spalarea frecventa a parului, care sa fie in acelasi timp si balsam. Iar gelul de dus poate fi mai abraziv, pentru ca, indepartând celulele moarte, sa fiti bronzata uniform. In acest caz, luati-va si farduri, pentru ca sigur veti iesi seara la terasele de pe malul marii si vreti sa fiti stralucitoare in lumina lumânarilor! Mai putine, caci veti fi oricum exotica – cu coafura rebela si asortata cu marea. Iata ce aveti nevoie: un mascara rezistent la apa (waterproof), ca sa puteti inota in voie; un ruj sidefat, de culoarea zmeurei sau a portocalei; un fard auriu, cu care veti inlocui blush-ul si fardul de pleoape; un pieptene cu dintii mari si rari (ca sa va descurcati mai usor parul. Daca va ramâne loc, luati cu dumneavoastra si o masca protectoare pentru par.


De asemenea, crema de fata trebuie sa fie mai grasa, pentru a proteja pielea de deshidratarea excesiva care survine când petreceti mult timp in soare. Altfel, riscati sa va apara riduri de deshidratare si sa ramâneti nebronzata intre cutele pielii.


Pentru a scapa de aceasta corvoada, este bine sa va cumparati o trusa de voiaj, care contine cantitati suficiente pentru o vacanta din toate produsele necesare. In felul acesta evitati ingreunarea inutila a bagajului. E putin probabil sa consumati 250 ml de gel de dus sau un tub intreg de pasta de dinti! Chiar si periuta de dinti poate avea codita pliabila…


Pentru a ramâne fidela demachierii de dimineata si seara – indiferent unde v-ati afla, luati-va si un pachet de servetele demachiante, fara alcool. Aceasta este solutia expres de curatare a tenului si corpului, atunci când alte mijloace sunt indisponibile. Desi nu este recomandabila pe termen lung, in vacante se poate dovedi extrem de utila. Chiar si fara a avea machiaj pe fata, tenul va va fi fericit când va putea respira in voie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS