11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDieta de ingrasare

Dieta de ingrasare

Sunt multe femei care vor sa slabeasca. Dar sunt destul de multe si cele care vor sa se ingrase. Pentru acestea, site-ul idieta.ro pune la dispozitie o dieta de ingrasare sanatoasa, fara teama ca procesul va continua pâna la obezitate.


Luni


Mic dejun: 50 g miez de nuca cu sare, patru felii de pâine integrala, o banana, 20 g unt, doua oua fierte.


Ora 10.00: doua banane.


Prânz: 200 g de carne de vita fiarta cu patru cartofi fierti, 20 g de unt, supa de legume, patru felii de pâine integrala, 200 g compot de fructe.


Ora 17.00: un pahar cu lapte si o felie de pâine.


Cina: Supa de pui cu fidea multa, trei felii de pâine, 150 g de peste uscat, un pahar de zeama de compot.


Marti


Mic dejun: 50 g de nuci cu sare, patru felii de pâine integrala, doua oua fierte, un pahar cu lapte, 50 g de brânza.


Ora 10.00: un iaurt cu 100 g fulgi de grâu.


Prânz: 100 g de orez fiert, 150 g carne de vitel fripta cu 100 ml suc de rosii, supa de legume, patru felii de pâine integrala, 100 g biscuiti.


Ora 17.00: un compot de fructe.


Cina: 200 g de paste cu 100 g de carne de pui fiarta, 50 ml suc de rosii, doua felii de pâine integrala, salata de fructe.


Miercuri


Mic dejun: 50 g de nuci, patru felii de pâine, 100 g de cascaval, doua oua fierte.


Ora 10.00: 50 g de brânza cu doua felii de pâine integrala.


Prânz: 200 g de peste fiert in ulei servit cu lamâie si o ceapa, un iaurt cu fulgi de cereale, patru felii de pâine integrala, un compot de ananas.


Ora 17.00: doua banane.


Cina: supa de pui cu fidea multa si ou, patru felii de pâine, doua mere dulci.


Joi


Mic dejun: 50 g de nuci amestecate cu miere, un iaurt cu fulgi de grâu.


Ora 10.00: 50 g de cascaval cu pâine.


Prânz: 150 g de friptura de porc, patru cartofi fierti, doua rosii, supa de legume, patru felii de pâine, o ceasca de orez fiert cu scortisoara si indulcit cu miere.


Ora 17.00: 50 g de biscuiti cu miere.


Cina: 200 g legume fierte (fara prajeala), patru felii de pâine, 40 g de brânza topita, un compot de fructe.


Vineri


Mic dejun: 100 g de cascaval, patru rosii, 40 g de brânza topita, patru felii de pâine integrala, doi morcovi cruzi.


Ora 10.00: 20 g de nuci cu o felie de pâine.


Prânz: 200 g de paste cu 100 g bacon afumat, 100 g cascaval, doua mere dulci.


Ora 17.00: un iaurt cu fulgi de cereale.


Cina: o supa de legume, 100 g de brânza rasa cu marar, doua rosii, doua felii de pâine integrala, 50 g biscuiti si un pahar cu lapte.


Sâmbata


Mic dejun: un pahar cu lapte, 100 g fulgi de cereale, 50 g cascaval, doua felii de pâine, doi morcovi cruzi.


Ora 10.00: 20 g de nuci cu o felie de pâine.


Prânz: supa de pui cu fidea si ou, 150 g carne de porc fripta, patru cartofi fierti, patru felii de pâine integrala, doua pahare de bere.


Ora 17.00: un pahar de lapte cu biscuiti.


Cina: supa de legume, doua felii de pâine, 50 g biscuiti cu miere.


Duminica


Mic dejun: un iaurt cu 100 g fulgi de grâu, 100 g sunca de Praga cu doua felii de pâine integrala.


Ora 10.00: 100 g compot cu biscuiti.


Prânz: 150 g de piept de pui, 100 g ciuperci fierte, 200 g salata de rosii cu 100 g masline in ulei, patru felii de pâine integrala.


Ora 17.00: doua banane.


Cina: supa de legume, 100 g brânza rasa si amestecata cu marar, doua felii de pâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS