21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAjutati-l sa va faca fericita!

Ajutati-l sa va faca fericita!

Barbatii vor sa ne faca fericite! Spre deosebire de noi, nu au crescut analizând toate aspectele unei relatii. Asa ca, fiind in necunostinta de cauza, este foarte probabil sa o dea in bara chiar si când au intentii bune. Dar nu sunt toti atât de nestiutori pe cât banuim. Unii poate sunt asi in unele domenii, iar in alte privinte lasa mult de dorit. Potrivit site-ului eva.ro, cea mai usoara metoda pentru a-l educa pe iubitul dumneavoastra este sa-i aruncati „pastila“ dorintelor dumneavoastra imbracata in catifea.


Daca nu stie sa se imbrace


Un barbat care nu are simtul stilului cu siguranta este constient de defectul lui, asa ca nu are sens sa ii spuneti „ai de gând sa iesi cu mine pe strada in camasa aia“ pentru ca se va simti dominat si jignit (si probabil ca isi va aminti de mama lui). Asa ca aceasta „strategie“ nu da deloc rezultate. Trebuie sa-i sugerati lucruri pe care le are deja si ii stau bine apoi… trebuie sa mearga cu dumneavoastra la cumparaturi. Puteti sa puneti problema de genul „Iubitule, arati atât de bine, parul iti sta superb si ai umeri frumosi. De ce vrei sa-i ascunzi cu camasa aia cu guler mare?“. Asa ca, trebuie sa stiti, cheia consta in complimente!


Daca manânca vrute si nevrute


Daca e genul care manânca la fast-food si singurele lucruri din frigider sunt ketchup si o sticla de apa, puteti sa ii reprosati ca nu are „nimic de mâncare in casa“ si puteti merge impreuna la supermarket sa faceti cumparaturile, iar data viitoare când veniti in vizita puteti sa-i gatiti o masa sanatoasa. De retinut, barbatii adora sa fie hraniti. Cu timpul, il puteti invata si pe el sa-si schimbe obiceiurile alimentare.


Daca la el acasa e dezastru


In acest caz, primul lucru pe care ati putea sa-l faceti este sa-l ajutati la curatenie. Apoi, povestiti-i ce frumos ar fi daca… si parca… Dati-i sugestii de mobila si design interior pe gustul dumneavoastra. Daca nu ii place atât de mult schimbarea, puteti pur si simplu sa-i sugerati sa-si angajeze o menajera. Daca nu va accepta nici aceasta propunere, cel putin stiti ca data viitoare sunt sanse foarte mari sa vedeti ca locuinta lui este mai curata.


Daca nu stie sa faca planuri


Daca in mod constant va pune sa luati decizii si sa hotarâti locul in care va petreceti serile, calatoriile sau pur si simplu nu va surprinde cu nimic, aveti voie sa il puneti la punct (cu manusa de catifea, desigur). O replica de genul „Sunt atât de fericita când te gândesti sa facem ceva impreuna!“ Pâna si initiativa se invata. Sau puteti folosi alta formula: „Imi place atât de mult când vii cu idei, pentru ca sunt atât de originale!“.


Daca nu are memorie pentru zile importante


Este grozav daca iubitul dumneavoastra tine minte toate detaliile legate de aniversarile dumneavoastra si ale prietenilor si familiei daca se poate. Sau date de genul când v-ati sarutat prima oara sau aniversarea relatiei voastre. Dar majoritatea barbatilor nu poseda aceasta calitate. Asa ca, pentru a-i forma obisnuinta, puneti un calendar mare si incercuiti zilele importante pentru dumneavoastra cu rosu. Cu timpul poate ca le va invata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS