17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Taxiul zburator

Un spectaculos accident de circulatie a avut loc ieri, in jurul orei 15.00, la intersectia strazilor Râului si Stirbei Voda din Craiova. Cristian Alin Munteanu, aflat la volanul unui Audi A4, cu numarul de inmatriculare DJ-53-MJR, se deplasa pe strada Râului dinspre spital catre strada Brestei. La intersectia cu bulevardul Stirbei Voda nu a acordat prioritate de trecere unui taxi Tico, cu numarul DJ-04-SFO, care mergea de la Ciuperca spre Lunca. „Am crezut ca am timp sa trec“, a declarat politistilor, ulterior, Munteanu. Nu a avut insa timp.


Cele doua autoturisme s-au ciocnit violent. Autoturismul Audi nu a suferit pagube insemnate, iar soferul a scapat cu o sperietura zdravana. Mai usor, Tico a fost proiectat, aterizând cu rotile in sus la câtiva metri distanta.


„Din primele cercetari, se pare ca accidentul s-a produs din cauza ca soferul autoturismului Audi nu a acordat prioritate taxiului, intrând in coliziune cu acesta. In urma impactului, taximetristul si cei doi pasageri din masina lui au fost condusi la Spitalul de Urgenta Craiova. In functie de gravitatea leziunilor suferite de raniti vom dispune masurile necesare“, a declarat agentul Adrian Slavulete, din cadrul Politiei Rutiere Craiova.


Desi bandajat la mâna si plin de sânge, taximetristul Claudian Zamfir se gândea mai mult daca isi va putea repara masina. „Masina asta imi asigura pâinea in fiecare zi si nici nu stiu daca s-o mai putea repara. Am avut noroc ca am scapat cu viata, si eu, si clientii. Bine ca am tras dreapta de volan, ca altfel Audi ma lovea in plin si cine stie ce s-ar fi intâmplat“, a declarat Zamfir.


In intersectia strazilor Râului si Stirbei Voda se petrec aproape zilnic tamponari, cauzate de soferii care nu respecta semnificatia indicatoarelor de cedare a prioritatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII