22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn gigolo la Craiova

Un gigolo la Craiova

Un apel scurt, o intâlnire preliminara pentru „discutii de afaceri“ si… trecerea la actiune. Cam acestea sunt performantele singurului gigolo din Craiova. Doritoarele il pot gasi la anunturile de mica publicitate, sub diferite pseudonime. De exemplu, Mario.


La mica publicitate, rubrica de „erotice“, o insiruire de numere de telefon si detalii din cele mai tentante. „Pasiuni. Blonda atragatoare. Dulce si sexy. Senzatii tari. Nonconformista. Sexy si tandra“. Pe undeva, pe la mijlocul rândului, un nume despre care orice cititor al rubricii ar crede ca-i lipseste o litera. „Mario. 0748 956 5..“. Suni, ca tot omul – barbat ori femeie – curios: nu stii de unde mai pica vreun subiect, daca nu de interes, macar de atmosfera. Prea s-a incins in ultimele zile! Si povestea vine, exact ca un dus rece…


„Da, eu sunt… Pai, oricând… A, sa vorbim doar?! Bine…“. Vocea barbateasca – si nu prea – raspunde cam nesigur, la intrebari. O fi vreo fatuca dereglata la hormoni, cu vocea in schimbarea pubertatii. Ori vreun pusti care a facut o gluma, iar acum nu mai stie pe unde sa scoata – daca sa scoata! – camasa. In fine, se stabilesc detaliile – ora intâlnirii si locul. Public, neaparat, sa nu existe surprize. Dar nici prea public, sa nu se prinda omul si sa se piarda prin multime, fara macar sa-si lase poza ca amintire.


Reteta succesului – simplu si rapid


Surprinzator, e barbat. Nefardat, in pantaloni, ca orice reprezentant onorabil al speciei. Iar dupa felul in care isi umfla pectoralii si isi muta de pe un picior pe altul fesierii, e clar: un gigolo. Care a recurs la cea mai simpla metoda de a-si face rost de clientela – anuntul publicitar. „Abia l-am dat, azi a fost prima zi“, incearca o vrajeala, vazând ca e luat la intrebari. Mai timid decât e cazul, nu poate totusi refuza interviul. Bâlbâindu-se pe alocuri si imbujorându-se usor, raspunde cu chiu cu vai la intrebarile legate de meseria pe care a imbratisat-o. „Din curiozitate“, zice el. Haida-de! „Sa intâlnesc mai multe femei, sa experimentez“, reformuleaza indata, simtind ca nu merge.


Blond, 24 de ani, 1,75 m, 76-77 de kilograme – adica un pic pufos pentru gusturile mai tari. S-ar zice ca aspectul lui Mario schimba pe ici pe colo definitia generala a unui gigolo.


Asta nu il sperie insa deloc – de ceva vreme principala sa ocupatie, pe lânga cea secundara de student, este aceea de barbat platit pentru placeri carnale.


„Imi place sexul, recunosc“. Zâmbeste, jenat. „Dar nu prea mult – o ora, doua cu fiecare clienta. Sa nu ne plictisim“. Si are doar o dama la sedinta, pentru ca, spune Mario, nu-i plac perversiunile. I s-au facut in câteva rânduri oferte frumusele – un menage a trois cu fetite dragalase, ba chiar a fost sunat si de niscaiva olteni singuratici si cu preferinte spre sexul puternic, ca al lui. Dar nu! Gigolo-ul nostru a ramas ferm pe pozitii… clasice.


„Sunt un tip nomal, cu gusturi obisnuite. Imi plac pozitiile normale, femeile normale. Nu vreau sa ma complic“.


Tot pentru a evita situatiile incurcate si indelungate, Mario este adeptul actiunilor simple si rapide. Sticla de vin la lumânari parfumate, masajul medical la degetele de la picioare ori declaratiile fierbinti la lumina lunii sunt de prisos pentru tânarul gigolo. „Se pierde vremea cu preludiul!“, declara. E drept ca daca doamna doreste – si plateste! – pot viziona doua-trei secvente dintr-un film pe tema data. Dupa, trec la fapte, vegheati de muza.


Cele cinci porunci ale unui gigolo


Exista câteva reguli pe care Mario le-a invatat si pe care le respecta cu sfintenie, pentru bunul mers al lucrurilor. Niciodata nu uita sa fie bine dotat cu prezervative – a lua vreo boala venerica este unul din riscurile meseriei. Ca de altfel si evitarea unei sarcini nedorite, care sa-l capatuiasca la frageda vârsta a experimentelor. Locul in care se petrec intâlnirile este mereu diferit si dupa gustul doamnelor.


„De obicei, clienta se ocupa: ori ma cheama la ea acasa, ori mergem la vreun hotel. Eu… stau cu parintii, deci nu pot sa o chem la mine!“, clipeste des, aproape rusinat.


Tarif nu are, pentru ca este de bun-gust sa lase la aprecierea clientelor onorarea serviciilor. Si nu de putine ori sumele au fost de-a dreptul magulitoare.


„Acum vreo câteva zile, o doamna mi-a dat 100 de dolari pentru doua ore. Venise din Italia, unde este casatorita cu un domn in vârsta. Se cam plictisea, era curioasa, avea 45 de ani. M-a sunat!“.


Uneori, Mario presteaza si gratis – atunci când ii place cu adevarat ceea ce face si cu cine! Niciodata insa nu a fost tentat sa transforme aventura intr-o relatie serioasa. Un profesionist adevarat nu incurca afacerile cu placerea – este alta regula de capatâi! Si chiar daca l-ar bate gândul cel rau – nu poate, are prietena.


„O iubesc, suntem impreuna de un an, nu vreau sa ne despartim. Dar sunt lucruri pe care trebuie sa le fac singur, daca altfel nu se poate. Are 17 ani si vrea sa se casatoreasca virgina!“, isi destainuie studentul una dintre dezamagirile vietii.


„Nu le las cu ochii-n soare!“


Ca orice gigolo veritabil, Mario tine indeosebi la aspectul sau fizic. Joaca fotbal, se duce des la frizer si se ocupa singur si foarte minutios de toaleta sa – de la epilat, manichiura, pedichiura, pâna la masaje cu creme si lotiuni. Cu performantele sexuale… nu-i place sa se laude. Ii plac femeile, mai ales cele de vârsta mijlocie, cu experienta si stilate. Iar de când presteaza, slava Domnului, a cunoscut destule. Desi s-a apucat de tinerel de treburile oamenilor mari – avea 14 ani când varul sau i-a oferit, la tara, prima femeie din viata lui – Mario este destul de modest.


„Ma descurc. Nu mi s-a plâns nimeni pâna acum, ce-i drept. Dar nici nu pot spune ca sunt o fiara… Un barbat tandru, in general. Un pic grabit, câteodata, dar imi revin repede: nu le las sa plece cu ochii-n soare!“.


Cu toate astea, ramâne singurul gigolo cunoscut de la Craiova… Deocamdata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII