12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovencele nu cumpara barbati

Craiovencele nu cumpara barbati

Barbati care sa-si vânda trupul pe lei ori valuta, care sa ofere servicii… fierbinti contra cost, sunt pretutindeni astazi. Se gasesc si in Craiova. Dar, asa cum remarca oltencele, nu atât de bine intretinuti si antrenati precum cei din filmele americane ori romanele de pe taraba. Iar daca mai tin cont si de educatia primita acasa, craiovencele afirma cu hotarâre: nu vor nici macar sa cunoasca un gigolo!


Magdalena Marinescu, 25 de ani, jurist: „Daca nu exista sentiment, nu are nici un farmec. Deci nu as apela la serviciile unui astfel de barbat. Am fost odata la un chef si una dintre tipe a chemat un stripper, uns cu creme, cu miscari languroase… Mi s-a parut penibil! Cred ca barbatii care presteaza asemenea servicii nu sunt fomisti, precum femeile. Ei isi selecteaza mult mai bine clientela decât prostituatele. Orice ar fi, pâna la urma si ei se numesc tot prostituati!“.


Anca Dinca, 26 de ani, economist: „Mi se pare injositor pentru un barbat sa aiba aceasta meserie. Chiar zilele astea imi povestea mama ca fiul uneri colege de serviciu face asa ceva. Si doamna se lauda nevoie-mare cu telefoanele si comenzile pe care le primeste necontenit feciorul… Macar daca ar arata bine sau ar fi ceva de capul lui. Dar – il stiu – e un tip banal, chiar urâtel. Ma mir ca are asa succes! As vrea sa cunosc un gigolo adevarat – genul acela din filmele americane ori romanele de Sandra Brown. Dar numai sa-l vad!“.


Cristiana Popa, 45 de ani, inginer: „Barbatii astia fac bine femeilor frustrate, care nu sunt multumite de ce au acasa sau de viata lor. Eu? Sunt o femeie normala, satisfacuta pe deplin de viata pe care o am. Acum vreo doi ani, o prietena a vrut sa-mi faca un cadou de genul asta – in gluma, bineinteles. M-a sunat tipul si mi-a zis ca a fost angajat sa-mi ofere toate serviciile… Il chema Ionut, avea 26 de ani – cel putin asa zicea la telefon. Nici nu am fost curioasa sa stiu cum arata! Pentru cele care vor sa guste astfel de experiente, e bine sa fie! Dar obligatoriu trebuie sa fie un tip rafinat. Nu neaparat tânar – un barbat bine, cu parul grizonat poate sa fie un partener minunat. Sa aiba decenta in limbaj si comportament, sa stie sa poarte o conversatie inteligenta si sa fie o companie placuta. Un gigolo nu trebuie sa fie doar un instrument pentru sex!“.


Ramona Iorgulescu, 22 de ani, studenta ASE: „Daca n-as avea acasa, as plati unul! Deocamdata nu am nevoie, multumesc. Nu lucrez inca, dar parintii imi dau destui bani, deci mi-as permite sa dau bani pentru placerile mele. Chiar si o suta de euro as plati, dar sa stiu pe ce-i dau! Vreau o cina romantica inainte, o plimbare dupa… Sa fie pasional, sa arate foarte bine – cum era Banderas in tinerete, daca se poate. Iar când deschide gura sa nu spuna tâmpenii. Da, cred ca as fi curioasa sa intâlnesc un astfel de barbat, chiar si pentru bani“.


Floarea Vertolan, 70 de ani, pensionara: „Ce e ala, mama? D-ala de-l pui la fereastra?… A, barbat din acela tânar, de danseaza frumos, in pieile goale!… Stiu, am vazut la televizor. Imi place sa ma uit la ei, ca sunt tineri si frumosi, da! Eheee, daca eram si eu mai tânara, macar cu vreo douazeci de ani, poate… Da’ asa?“.


Manuela G., 42 de ani, femeie de afaceri: „Am angajat un astfel de tip si inca o mai fac. E chestia de senzatii tari, zic eu, si de puterea pe care ti-o da banul asupra barbatului. Il platesti si faci cu el ce vrei. Mie mi-a placut. Sunt o femeie puternica si am bani sa cumpar ce vreau! Chiar si o partida de amor tare!“.


Florica Predatu, 65 de ani, pensionara: „Ce este un gigolo?… Un barbat care se ocupa cu prostii! Nu exista oras fara ei, deci trebuie sa fie si in Craiova, in mod sigur! Nu stiu daca sunt asa cum trebuie. Am mai citit si eu prin reviste, ar trebui sa fie in primul rând un barbat frumos, sa stie sa vorbeasca, sa faca atmosfera placuta, sa stie sa o flateze pe doamna respectiva pentru ca interesul este sa-l cheme si data viitoare, nu? Eu nu i-as putea permite asa ceva. Noi, generatia asta mai «ramolita», am primit alta educatie. Nu as indrazni nici sa ma gândesc“.


Bianca Z., 16 ani, eleva: „Nu stiu daca mi-as lua vreodata un asemenea barbat. Am un prieten, abia mi-am inceput viata sexuala si nu sunt curioasa sa cunosc pe cineva doar asa, de-o noapte. Poate mai târziu, pe la 50 – 60 de ani“.


Victoria Rosca, 69 de ani, fosta bibliotecara: „Gigolo ori prostituate – acelasi lucru: umilinta. Dar daca ei zic ca nu au din ce trai, ce pot face? Când eram eu tânara existau bordeluri unde se cumpara placerea, era oficial, chiar daca de condamnat. Astazi se face pe ascuns. Si este extrem de periculos, pentru ca sunt boli care se transmit fara a se lua nici o masura… Barbatii acestia care dau anunturi pentru a fi angajti cu ora ar trebui sa-si puna la punct, in primul rând, sanatatea. Apoi, educatia! Daca tot il plateste, o femeie merita mai mult decât placere fizica. O conversatie, o masa in oras“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII