15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVa potriviti la... pat?

Va potriviti la… pat?

Majoritatea femeilor sunt foarte curioase cum se vor intelege intre asternuturi cu tipul pe care tocmai au pus ochii inca inainte de a se fi sarutat cu acesta. Chiar si atunci când sunt deja intr-o relatie de ceva vreme, dupa o anumita perioada, femeile incep sa se intrebe daca barbatul cu care impart patul este cu adevarat potrivit cu ele la capitolul sexualitate. Site-ul ele.ro le ofera tuturor femeilor care
si-au pus aceste intrebari, cinci semne care ar trebui sa le ajute sa isi dea seama daca se potrivesc sau nu la pat cu partenerul.


Completarea verbala. Daca aveti sentimentul ca va completati in timpul oricarei conversatii si daca vi se pare ca, in general, sunteti pe aceeasi lungime de unda, atunci puteti sa fiti sigura ca si in pat veti fi pe aceeasi lungime de unda. In fond, in asternuturi sau in afara lor, cel mai important lucru este comunicarea. Iar daca voi deja ati trecut peste aceasta eventuala problema, sunteti in mod clar pe drumul cel bun si spre pat.


Incredere totala. Daca simtiti ca ii puteti spune partenerului dumneavoastra lucruri pe care nici macar prietena dumneavoastra cea mai buna sau mama dumneavoastra nu le stie, inseamna ca aveti deplina incredere in el. Increderea este foarte importanta pentru viata sexuala si este mult mai usor sa va exprimati deschis dorintele si fanteziile atunci când aveti incredere in partener. Daca aveti incredere in el, va veti putea si deschide foarte usor in fata lui.


Dans pe verticala sau pe orizontala. Daca va potriviti la dans fara prea multe „calcaturi pe picioare“ si fara prea multe probleme de „care conduce pe care“, probabil ca va veti coordona la fel de bine si atunci când veti face sex. Una dintre marile probleme aparute intr-un cuplu este care dintre cei doi parteneri domina relatia. Aceeasi problema apare si in cazul dansului: cei doi parteneri trebuie sa invete sa domine si sa fie dominati, sa conduca si sa se lase condusi. O data ce rolurile au fost asumate in timpul unui dans, nici in ceea ce priveste viata sexuala nu vor mai exista aceste probleme.


Atractie fizica fatala. Daca simtiti ca sunteti atrasa fizic de el, acest lucru se va face simtit si intre asternuturi. Daca si el este atras fizic de dumneavoastra veti simti acest lucru atât din felul in care va priveste, cât si din modul in care va face complimente sau simte nevoia sa va atinga sau sa va sarute. Atractia fizica va face ca viata voastra sexuala sa fie complet revigorata, facându-va sa va doriti din ce in ce mai mult unul pe celalalt.


Seductie intelectuala. Daca simtiti ca discutia cea mai simpla si mai lipsita de sugestii sau conotatii sexuale va poate umple de dorinta si va poate pune pe jar mai mult decât orice show de strip-tease masculin, atunci este clar cât de atrasa sexual sunteti de el. Daca simtiti aceeasi participare emotionala si din partea lui si observati ca si cea mai banala discutie va face sa doriti sa va smulgeti hainele unul de pe celalalt, este foarte clar pe ce culmi va ajunge relatia voastra sexuala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS