16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Nintendo, in roz

Nintendo a anuntat lansarea unei noi versiuni a consolei DS Lite – „Noble Pink“ („Roz Nobil“ – n.r.). Potrivit site-ului Yahoo!News, reprezentantii companiei au precizat ca functiile consolei ramân aceleasi, singura schimbare fiind cea a culorii.


Acest anunt a fost facut la numai câteva zile dupa lansarea versiunilor Nintendo DS Lite cu carcase albe sau negre.


Potrivit sursei citate, specialistii pe piata IT considera ca decizia companiei de a opta pentru roz electric este una ciudata, pentru ca produsul isi va schimba in mod automat publicul tinta, acesta devenind specific feminin. In plus, prezentarea noii versiuni a ridicat si mai multe semne de intrebare, având loc pe fondul succesului imens inregistrat de DS Lite pe piata americana si pe cea japoneza.


In numai doua zile de la lansarea noului produs Nintendo in Statele Unite s-au vândut 136.000 unitati, vânzarile DS Lite depasindu-le cu aproape 12 procente pe cele ale consolei Game Boy Advance SP.


Potrivit sursei mentionate, consola Lite este mai mica si mai usoara decât predecesorul sau DS. Astfel, utilizatorii o pot manevra cu o mai mare usurinta. Se pare insa ca producatorii au fost nevoiti sa reduca dimensiunile si greutatea consolei pentru ca viitorii utilizatori sa poata folosi mai usor functiile avansate ale acesteia: patru setari pentru luminozitatea ecranului, repozitionarea microfonului, touch screen si manevrarea stylus-ului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS