17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Saptamâna 3 – 9 iulie


BERBEC


Respirati adânc, relaxati-va si explicati-i ce se intâmpla cu dumneavoastra unei persoane careia ii pasa. Este tot ce trebuie sa faceti luni, pentru a va elibera de aceasta tensiune pe care o simtiti. Marti, s-ar putea sa primiti o veste de la cineva (posibil un membru din familie), care va aduce si mai multa tensiune. Incercati sa respirati si sa va relaxati din nou. Pâna miercuri, veti uita ce s-a intâmplat, iar joi va fi o zi foarte buna, plina de energie, tarie si competitivitate. Vineri, veti fi ingropat in munca pâna peste urechi. Week-end-ul va fi glorios. Duminica, incercati sa va concentrati atentia spre o anumita persoana.


TAUR


Nu prea stiti ce sa faceti luni. Vreti sa mergeti cu viteza pe autostrada sau vreti sa va plimbati si sa admirati florile salbatice pe care le intâlniti in drumul dumneavoastra? Marti, nehotarârea este pe plan comercial: sa cumparati sau nu acel obiect? Miercuri si joi, nu trebuie sa luati nici o decizie, deoarece carisma si magnetismul dumneavoastra va vor ajuta. Aceasta saptamâna este precum un carusel! Duminica, va veti regasi echilibrul.


GEMENI


Poate ar trebui sa va organizati mai mult, pentru ca luni si marti aveti tendinta sa imprastiati hârtii peste tot. Miercuri si joi sunt zile pline; dumneavoastra si cu prietenii dumneavoastra sunteti fericiti, guralivi, amuzanti. Vineri este o zi un pic mai intunecata. Comunicarea cu familia va fi dificila. Dar, din fericire, acest week-end va fi foarte relaxant, in mod special ziua de duminica.


RAC


La inceputul saptamânii, simtiti ca traiesc doua persoane in dumneavoastra: una este plina de energie si este interesata de probleme care nu au absolut nici o legatura cu dumneavoastra, cealalta este foarte preocupata de viata dumneavoastra interioara, cum ar fi telurile si sentimentele dumneavoastra. Trebuie sa gasiti un echilibru. O achizitie importanta defineste mijlocul saptamânii. Este ciudat cum uneori, cautând echilibrul, gasiti extravaganta. La sfârsitul saptamânii va intâlniti cu prietenii, va concentrati asupra lucrurilor simple si incercati sa fiti in cea mai buna forma.


LEU


Luni si marti sunteti mai sensibil, dar sunteti si foarte productiv. Nici cei mai buni prieteni nu vor reusi sa realizeze ce se ascunde in spatele acestei eficiente. Va trebui sa le spuneti chiar dumneavoastra. Si nu exista un timp mai potrivit decât miercuri si joi, atunci când caldura si buna dispozitie se vor face simtite pe deplin. In domeniul prieteniei, lucrurile vor fi la cota maxima. Problemele financiare cu care trebuie sa va confruntati vineri si sâmbata va vor irita, dar duminica veti iesi in lume.


FECIOARA


Aveti adresa de e-mail a tuturor si aveti capitalul social necesar pentru a face lucrurile sa se intâmple. Sunteti cel care va organiza totul, dar veti avea nevoie si de prieteni si familie. Cu atâta stres pe cap, s-ar putea sa vreti sa faceti o plimbare pentru a va relaxa, dar pâna vineri, oamenii va vor multumi pentru tot ce ati facut. Fiind in centrul atentiei, nu va fi usor, cu toate ca va fi distractiv. In aceasta saptamâna, veti fi foarte fericit, pentru ca ati reusit sa prezentati persoane importante celor din jurul dumneavoastra.


BALANTA


Sunteti o persoana activa si, uneori, când lucrurile nu evolueaza atât de repede cum v-ati dori, deveniti frustrat. Este de inteles, dar nu trebuie sa se intâmple asa. Faceti o pauza si lasati-i si pe cei din jur sa se relaxeze. Sunt vesti bune la orizont, lasati lumea sa le aduca atunci când este pregatita. Miercuri si joi, va aflati in mijlocul prietenilor. Vineri, cele mai multe voci pe care le auziti sunt doar in imaginatia dumneavoastra. Pur si simplu, nu puteti sa va odihniti! Vitalitatea dumneavoastra este o calitate extraordinara, dar sâmbata va trebui sa dormiti. Duminica va fi o zi nemaipomenita.


SCORPION


Intuitia dumneavoastra va fi la fel de buna precum un compas, luni. Veti sti incotro va indreptati, dar nu veti putea spune nimanui acest lucru. Marti va folositi intuitia din nou, pentru a va apropia de cineva anume, iar zilele de miercuri si joi sunt superficiale si frustrante. Seful dumneavoastra parca a innebunit. Vineri si sâmbata, va asteapta lucruri mari si veti reusi sa faceti pe cineva sa zâmbeasca in cel mai frumos mod.


SAGETATOR


Nu este vina nimanui. Energiile dumneavoastra sunt nepotrivite. Aveti o personalitate aparte, un stil direct, iar conflictul, de care aveti parte luni si marti, este doar unul minor si este probabil consecinta unei incompatibilitati cu cineva. Miercuri si joi sunt zile incredibile. Norocul, calatoriile si buna dispozitie sunt pe primul loc in aceste zile. Vineri, reveniti la starea pe care o aveati la inceputul saptamânii. Faceti tot ce puteti si zâmbiti mult ca sa treceti peste aceasta perioada. Duminica zâmbiti pentru ca asa simtiti.


CAPRICORN


Daca ati putea sa fiti oriunde altundeva luni si marti, ati fi, dar nu puteti. Si daca tot sunteti aici, ati putea sa ascultati muzica. Situatia nu este atât de rea precum credeti si s-ar putea chiar sa va distrati, având in vedere ca este o provocare. Miercuri si joi nu sunt zile usoare, dar veti putea sa le faceti fata. In week-end, ar fi bine sa ii dati un telefon acelei persoane de care va este foarte dor.


VARSATOR


Rezolvati treburile: taiati-le de pe lista si mergeti mai departe, luni si marti. Sunteti foarte eficient pentru ca ignorati anumite intrebari pe plan emotional. La mijlocul saptamânii, aveti destul timp sa va analizati sentimentele. O descoperire pe plan sentimental va asteapta joi, iar vineri si sâmbata veti simti mai multa stabilitate ca niciodata. Duminica, purtati o conversatie interesanta cu un prieten nou.


PESTI


Este o ocazie buna sa va intâlniti cu prietenii. Preparati cina, vedeti ce este la televizor sau doar stati de vorba. Incercati sa va distrati cât mai mult. Relatiile va preocupa foarte mult in aceasta saptamâna. Orice impuls de a fi critic trebuie ignorat. Purtati-va exact asa cum v-ati dori sa se poarte si prietenii cu dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS