16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljComisarul Florescu - mire cu ocazia pensionarii!

Comisarul Florescu – mire cu ocazia pensionarii!

Comisarul Doru Florescu, din cadrul Serviciului Criminalitatii al IPJ Dolj, a plecat cu sotia si alai mare la biserica, sa-si cunune un vechi coleg de serviciu. In fata altarului insa, politistul, in prag de pensionare, a inmarmurit: din nas, cum stia ca este, a devenit mire.


Timp de câteva saptamâni, Serviciul Criminalitatii, precum si alte sectii ale IPJ Dolj s-au tot chinuit sa gaseasca un cadou potrivit de ramas bun pentru unul dintre colegii lor, comisarul Doru Florescu, aflat anul acesta la vârsta pensionarii. „Complotul“ a luat amploare, cooptând repede atât prieteni si rude ai sotilor Doru si Daniela, cât si pe fiica acestora, Adina, care a devenit, in cele din urma, coordonatoarea actiunii. Ieri, la ora 16.00, „nasii“ Doru si Daniela Florescu s-au asezat frumos in stânga si in dreapta „mirilor“ – colegi si prieteni de-o viata – asteptând sa le binecuvânteze cununia. Dupa câteva minute de forfota a asistentei si discutii interminabile ale preotului, „nasii“ si-au primit, stupefiati, cadoul: au schimbat locurile cu „mirii“ si au primit pe cap cununiile.


„Inainte de ’90, militienii nu prea aveau voie sa se cunune religios. Asa s-a intâmplat si cu Doru, iar lucrul acesta l-a regretat toti anii care au trecut. Astazi, dupa aproape 30 de ani de când s-a casatorit cu Daniela, au primit si binecuvântarea lui Dumnezeu. Nu puteam sa-i facem cadou mai frumos cu ocazia pensionarii“, a spus comisar Nicolae Badea, coleg si prieten al lui Florescu de peste 20 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS