22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalReceptie amânata la Cotofenii din Dos

Receptie amânata la Cotofenii din Dos

Inaugurarea drumurilor pietruite prin Proiectul de Dezvoltare Rurala in comuna Cotofenii din Dos, programata de autoritati pentru ieri, a fost amânata de comisia de evaluare a proiectului. Cu toate ca reprezentantii Unitatii de Implementare a Proiectului (UIP) Dolj se pregatisera ieri pentru receptia a trei lucrari din judet, problemele au inceput inca de la prima lucrare, in comuna Cotofenii din Dos.


Comisia de evaluare formata din reprezentanti ai Unitatii de Management a Proiectului din Bucuresti, din reprezentanti ai Bancii Mondiale si specialisti din cadrul Consiliului Judetean Dolj a constatat faptul ca antreprenorul nu a respectat in totalitate proiectul si au amânat receptionarea lucrarii. Sorina Georgescu, coordonator in cadrul UIP Dolj, a declarat ca receptia lucrarii a fost amânata pentru câteva zile, timp in care constructorul va trebui sa remedieze defectiunile constatate. „Receptia a fost amânata, in nici un caz respinsa. Constructorul mai trebuie sa efectueze o tasare a drumurilor pietruite astfel incât lucrarea sa poata fi receptionata si sa nu mai avem probleme. Nu am stiut de aceste nereguli pentru ca din documente nu reiese faptul ca ar fi existat vreo problema“, a precizat Sorina Georgescu.


Prefectul Giugea, lasat cu ochii in soare de comisia de evaluare


Discutiile aprinse purtate intre membrii comisiei de evaluare pe marginea amânarii receptiei in Cotofenii din Dos au dus la intârzierea receptionarii altei lucrari, care vizeaza alimentarea cu apa in comuna Caraula. Din acest motiv, desi a fost invitat sa participe la taierea panglicii in Caraula, prefectul Nicolae Giugea a fost lasat cu buza umflata de numeroasa delegatie care urma sa vina si la Caraula. „Am stat, am asteptat impreuna cu primarul si pâna la urma am plecat la Craiova pentru ca am inteles ca au fost probleme la Cotofenii din Dos si a iesit cu scandal“, a spus prefectul Giugea. La ora inchiderii editiei, comisia de evaluare care a sosit in cele din urma in Caraula delibera inca in privinta receptiei lucrarii de alimentare cu apa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS