17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalParcurile din Petrosani, pazite zi si noapte

Parcurile din Petrosani, pazite zi si noapte

Autoritatile din Petrosani au hotarât sa asigure paza permanenta la toate proiectele de interes comunitar finalizate, dupa ce, in ultimii ani, s-a demonstrat ca rezista foarte putin timp.


Obiectivele finalizate cu bani publici, spatiile de joaca, zonele verzi, cismelele din parcuri, dar si cosurile de gunoi de pe strazi au fost distruse la scurt timp, lucru care i-a determinat pe edili sa ia masuri.


Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a spus ca va intari paza cu politisti comunitari, deoarece, anul acesta, de la bugetul local au fost alocate sume importante. Numai pentru reamenajarea Parcului Central din Petrosani municipalitatea a cheltuit câteva miliarde de lei vechi. „Intarim paza dupa ce se vor termina lucrarile si la fel vom proceda si cu celelalte parcuri, care vor fi supravegheate de politisti comunitari atât ziua, cât si noaptea. Nu inteleg cum nimeni nu vede nimic. Populatia trebuie sa intervina pentru ca aceste obiective sunt realizate cu banii din impozite si taxele locale pe care le plateste anual. Sunt ingrijorat ca tot ce realizam este distrus si nu cred ca acest lucru ii caracterizeaza pe locuitorii municipiului Petrosani“, a declarat Carol Schreter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS