10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMariana Chipirlin, singura primarita din Dolj

Mariana Chipirlin, singura primarita din Dolj

De doi ani face fata cu succes unei misiuni destul de grele pentru o femeie – conducerea primariei si a destinelor localnicilor.


Mariana Chipirlin este singura femeie primar din actualul mandat, din tot judetul Dolj. Are 36 de ani, iar in 2004, la alegerile locale, a avut 12 contracandidati, toti barbati. La inceput a privit totul ca pe o provocare, acum, dupa doi ani, tot ceea ce face zilnic i se pare normal. „Este si firesc ca dupa doi ani sa ma obisnuiesc. Mi-am dat seama imediat, dupa alegeri, ca viata mea se va schimba. Iar aceasta schimbare s-a produs. Nu mai am timpul pe care il aveam odinioara, iar ceea ce regret cel mai mult este faptul ca familia mea a coborât un pic in planul secund. Oricum, stiu ca de acolo, din umbra, ei ma sustin“, a spus primarita cu zâmbetul pe buze, punctând faptul ca „treburile de mama si de gospodina“ nu i le-a preluat nimeni si, mai mult decât atât, ea este mândra de faptul ca a descoperit o reteta de succes. „Conduc destinele unei localitati si sunt in continuare sotie si mama devotata“, spune plina de optimism Mariana Chipirlin. „Am, n-am, trebuie sa-mi fac timp pentru treburile de femeie in casa. In viata treci prin tot felul de incercari si trebuie sa inveti sa tii pasul cu toate. In general nu imi place sa dezamagesc pe nimeni, asa ca datoria inainte de toate, si, mai mult decât atât, tin foarte mult ca lucrurile sa fie facute asa cum trebuie“, a adaugat primarita comunei Perisor.


A doua pasiune… fotbalul


Primarita comunei Perisor se declara a fi o impatimita a fotbalului. Dupa prima sa pasiune, aceea de edil al urbei, Mariana Chipirlin se considera microbista: „Am si momente de relaxare. Ador din tot sufletul sa ma uit la televizior la emisiunile de divertisment, dar cel mai mult imi place fotbalul. Am câteva echipe preferate: Universitatea Craiova, Real Madrid si Victoria Perisor. Iar fotbalistul meu preferat este Marius Dragancea, cel mai bun din echipa, totodata si student la Institutul de Educatie Fizica si Sport. Asa ca, de cele mai multe ori, prefer sa privesc un meci frumos de fotbal decât un talk show de politica“, a precizat primarita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS