16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNicoleta Luciu, in primul film PLAYBOY românesc

Nicoleta Luciu, in primul film PLAYBOY românesc

Cea mai dorita femeie din România, de patru ori pe coperta PLAYBOY, realizeaza inca o premiera nationala: primul DVD senzual cu o românca faimoasa.
Dupa ce a zapacit mintile telespectatorilor telenovelei „Lacrimi de iubire“, vedeta Acasa isi propune sa uimeasca toata suflarea masculina din România, fapt care s-a mai intâmplat, la aparitiile ei anterioare in fascinantele pictoriale din revista PLAYBOY.
De aceasta data, cea mai faimoasa si ravasitoare bruneta din România nu apare intr-un pictorial, ci pe un DVD cu totul si cu totul special, un film despre povestea vietii si carierei ei, realizat de regizorul Petre Nastase.
Pe fundalul unui interviu neconventional acordat lui Dan-Silviu Boerescu, Nicoleta Luciu (foto) defileaza provocator prin feluritele, dar senzualele ipostaze ale unei zile obisnuite, ale unei vedete neobisnuite.
Barbatii, dar nu numai ei, se pot delecta cu privelistea tinerei artiste si vedete de televiziune in câteva ipostaze fierbinti: „Buna dimineata“ sau … cât de aproape poti sa fii de Nicoleta atunci când se trezeste, „Micul dejun“ sau … visul fructelor, „Masina“, „Cina romantica“ si … bineinteles „Dusul“, scene clasice care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Rezultatul este mai incitant decât in cazul unui film erotic propriu-zis, din insumarea scenelor si a tuturor detaliilor provocatoare acumulându-se o tensiune careia cu greu i-ar putea cineva rezista. Urmarind cu rasuflarea intretaiata partitura voluptoasei dive, intelegi de ce ea este femeia tuturor fantasmelor publicului masculin autohton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII