16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalNegocieri esuate pentru pretul gunoiului

Negocieri esuate pentru pretul gunoiului

Eco Sud a inscris din nou in poarta Primariei Craiova, dupa ce negocierile pentru stabilirea unui nou pret al gunoiului au esuat aproape inainte de a incepe.


Seful comisiei de negociere din primarie, viceprimarul Gheorghe Nedelescu, a declarat ca a fost nevoit sa sisteze rapid discutiile, intrucât reprezentantii Eco Sud, firma care incaseaza banii craiovenilor pentru depozitarea deseurilor in rampa de la Mofleni, au atacat subiectul intr-un mod „nerealist“.


„Nu pot sa spun foarte multe in acest moment. Am terminat repede si, din pacate, fara rezultat. Nu puteam fi de acord cu cererile lor si n-am vrut sa ma mânjesc cu semnaturi pe acte cu care nu sunt de acord.


Nu pot sa spun decât ca imi mentin parerea: pretul este nejustificat. Nu pot sa fac alte declaratii, intrucât am decis sa inaintez o informare completa Consiliului Local Municipal, iar angajatii nostri au de indeplinit niste sarcini pe care n-as vrea sa le periclitez“, a spus Gheorghe Nedelescu.


Membrii comisiei municipalitatii au confirmat ca au solicitat firmei Eco Sud o reevaluare a investitiei de la Mofleni si, implicit, o renegociere retroactiva a tarifului pe tona de gunoi – 17,85 dolari – perceput pâna acum.


Irena Ilie, director si actionar al SC Eco Sud, prezenta la intâlnirea cu primaria, nu a raspuns apelurilor noastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU