16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrucuri pentru ea si el

Trucuri pentru ea si el

Va mai aduceti aminte când nu va trebuia nimic altceva decât sa va petreceti noaptea in bratele iubitului – iar somnul sa fie ultimul lucru care sa va ocupe timpul? Acum, in loc de sex, va gânditi la intâlnirea care va avea loc mâine sau la câte si mai câte aveti de facut in casa si la copilul care trebuie dus la serbare. Sexul este inca satisfacator, dar un pic cam monoton. Nu este insa târziu sa intoarceti foaia si sa aduceti inapoi noptile pline de pasiune. Eva.ro va impartaseste câteva trucuri care va vor ajuta.


Sexul trebuie sa fie o prioritate. Atunci când economisiti bani trebuie sa va rasfatati mai intâi pe dumneavoastra. Daca nu veti face asa, atunci cu siguranta veti cheltui bani pe altceva pâna la sfârsitul lunii. La fel se intâmpla si cu viata dumneavoastra sexuala. Daca nu va veti canaliza energia si timpul pentru a face dragoste, asta nu se va intâmpla niciodata. Asa ca iata ce trebuie sa stea in capul listei dumneavoastra de prioritati. Fixati o data. Orice data. Si priviti cum se imbunatateste relatia dumneavoastra!


Exploatati placerea la maximum. Atingerea poate fi un stimulent sexual. Doar gândul ca este atinsa va creeaza dorinta de mai mult.


Nu uitati de lenjeria foarte sexy. Multe femei o pastreaza pentru ocaziile speciale. Ce ati vrea sa purtati daca v-ati dezbraca in fata lui Tom Cruise, Mel Gibson sau George Clooney? Cu siguranta ati prefera ceva mai mult decât vesnicul sutien de bumbac si chiloteii clasici. Si nu purtati lenjerie sexy doar pentru iubitul dumneavoastra. Ea poate fi si pentru dumneavoastra un stimulent sexual – va va face sa va simtiti atragatoare.


Cititi-va ceva inainte de culcare. Si nu va gânditi la cine stie ce poveste copilareasca. Cititi-i ceea ce v-a placut dumneavoastra cel mai mult dintr-o carte, ceea ce v-a impresionat. Poate ati vrea sa incepeti cu niste fragmente care sa insinueze ceva? Sau poate ar fi mai bine sa decideti dumneavoastra ce si cum.


Sa aveti o lista cu dorintele dumneavoastra. Daca ati putea sa faceti orice când vine vorba de sex, ce v-ati dori cel mai mult? Ati vrea sa faceti dragoste pe bancheta din spate a masinii intr-o parcare plina? Scrieti pe lista toate visele si fanteziile dumneavoastra. Apoi impartasiti-le iubitului. Si atunci când va veti mai plictisi, veti sti cu siguranta ce trebuie sa faceti.


Visati. Fanteziile sunt o sursa excelenta pentru a va incarca „bateriile“ sexuale. Cu cât va gânditi mai mult la amor in timpul zilei, cu atât mai bine – si fara indoiala veti avea parte mai des de el. Nu ratati placerea unui astfel de vis, pastrati amintirea unui vis romantic cât mai mult posibil. Barbatii se gândesc la sex de nenumarate ori pe zi. Asta le permite sa fie mereu pregatiti pentru actiune. Femeilor le permite sa raspunda mai repede provocarilor, ceea ce mereu a fost pe gustul barbatilor.


Nu trebuie sa aveti o imagine negativa despre corpul dumneavoastra! Succesul sexului sta… „intre urechi“. Multe femei se gândesc ca nu arata destul de bine, asa ca din vina bietului corp nu mai vor sa faca amor.


Acest lucru poate avea un efect negativ in viata de cuplu. De obicei, barbatii sunt mai degraba „generosi“ decât critici si accepta mai mult decât vor sa para. Nimic nu este mai captivant pentru un barbat decât o femeie care se simte sexy si este sigura pe sine, trecând peste toate imperfectiunile ei.


Aratati si spuneti. Este ceva minunat pentru un barbat sa fie cu o femeie care stie exact ceea ce ii face placere – si nu se jeneaza sa-i arate! Daca nu sunteti atinsa asa cum va doriti, luati-i mâna si aratati-i cum ati vrea sa fiti atinsa. Sau atingeti-va singura. Ca doar barbatii sunt cei care spun ca o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS