15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTactica de cucerit... femeia

Tactica de cucerit… femeia

Ati abordat o femeie care va place, ati obtinut de la ea toate informatiile necesare, iar acum doriti sa o revedeti. Pentru asta, trebuie sa aveti numarul ei de telefon ca sa puteti aranja o intâlnire. Ca sa aiba chef sa va revada, trebuie sa-i faceti o impresie buna. O data obtinut numarul ei de telefon, trebuie sa o sunati la momentul potrivit. Iata câteva considerente de baza pe care trebuie sa le aveti in minte in momentul in care ii cereti coordonatele, apoi când o sunati sa-i solicitati o intâlnire. De multe ori, barbatii nu sunt destul de vigilenti in aceasta privinta.


Inainte sa va dea numarul de telefon, femeia trebuie sa poata avea incredere in dumneavoastra. I-ati demonstrat ca sunteti un barbat „normal“, cinstit, sincer, interesat de preocuparile ei si de ea insasi. Ati inserat in conversatie destule elemente care ii indica faptul ca sunteti un barbat demn de incredere.


Faceti rost de numarul ei de telefon, chiar daca ea il are pe al dumneavoastra. Nu conteaza daca are cartea de vizita sau poate sa faca rost usor de numarul dumneavoastra de telefon, pentru ca sunteti neaparat cel care o va suna. In plus, ea va fi flatata de „agresivitatea“ dumneavoastra. Dati-i de inteles ca doriti sa o revedeti cât mai repede, insa nu-i lasati impresia ca muriti de nerabdare. Când o contactati? Cel mai bine este sa o sunati dupa trei zile de la prima intâlnire. Daca o veti suna dupa 24 de ore, s-ar putea sa i se para prea devreme si sa se sperie, iar daca o sunati dupa o saptamâna, ar putea crede ca nu sunteti prea interesat de ea. Trebuie sa-i vorbiti direct. Daca aveti numarul de telefon de la serviciu, sunati in timpul zilei, dar niciodata la ora prânzului, când ar putea fi la masa; daca stiti numarul de acasa sau de mobil, nu sunati nici prea devreme dimineata, nici prea târziu seara, pentru ca trebuie sa fie disponibila sa va vorbeasca. Daca, din nefericire, nu reusiti sa vorbiti cu ea si veti fi nevoit sa-i lasati un mesaj, fiti scurt, lasati-i numele si ora la care o sa o sunati din nou, precizându-i totusi ca o veti suna. Astfel, nu veti sta sa asteptati apelul ei si nu se va ivi situatia „care suna primul“. Dati-i un telefon la ora precizata, pentru a putea avea incredere in dumneavoastra. Când reusiti in sfârsit sa vorbiti cu ea, stiti ce ii veti spune? Cel mai bine este sa scrieti totul pe hârtie. Inainte de a suna, trebuie sa aveti in minte o data pentru intâlnire, chiar daca ramâneti deschis la orice propunere. Faceti in asa fel incât sa nu fiti deranjat când vorbiti cu ea, izolati-va. Mai intâi, amintiti-i cine sunteti. Spuneti numele si locul in care v-ati intâlnit. Pe urma, asigurati-va ca nu o deranjati de la emisiunea ei favorita sau de la baie. Dupa câteva cuvinte, propuneti-i sa va intâlniti. Cel mai bun mijloc de a o revedea este sa-i propuneti o activitate. Nu-i spuneti tot, imediat, asteptati sa vedeti daca ii place ideea. La piata, intr-un bar, intr-un restaurant, la o expozitie… Apoi lasati-o sa decida o zi, pentru a nu parea autoritar. Apoi puteti cadea de comun acord asupra unei ore. Daca trebuie sa treceti sa o luati de undeva, notati bine adresa si chiar puteti sa o sunati inainte de intâlnire. Asta o s-o convinga ca nu vreti sa ratati intâlnirea. Nu stati prea mult de vorba la telefon, asteptati sa o vedeti „pe viu“.


Prima intâlnire


Este prima oportunitate a adevaratei intâlniri. Este prima etapa ca sa stiti daca aceasta femeie este interesata de dumneavoastra si daca are chef sa continuati o relatie cu ea. Nu fiti nici prea timid, nici prea romantic, nimic nu este sigur. Fiti voi insiva, in masura posibilului, pentru ca doriti sa o faceti sa inteleaga ca sunteti pregatit pentru o relatie. Nu faceti excese, nu cheltuiti prea multi bani.


Prima intâlnire este momentul in care va testati gusturile comune, incercati sa vedeti daca ati facut o alegere buna sau va evaluati potentialul. Daca totusi nu va place femeia pe care o aveti in fata, puteti face un pas inapoi. Daca totul decurge bine, puteti incepe sa stabiliti o tensiune sexuala. Puteti flirta putin, fara a fi prea presant, punându-i mâna pe spate sau masându-i incet umerii, de exemplu.


Unde mergeti la prima intâlnire? Nu exista nici o regula in materie. Trebuie doar sa fiti creativ si sa aveti idei. O femeie va aprecia intotdeauna initiativele pe care le luati pentru a petrece clipe placute alaturi de ea.


A doua intâlnire


Daca totul a decurs bine la prima intâlnire, a doua este neaparat cea in care incepe tensiunea sexuala. Aceasta intâlnire trebuie sa fie mai intima si mai romantica. Nu ezitati sa cheltuiti bani, sa fiti generos. Puteti chiar sa-i oferiti o floare sau ceva care-i face placere. Nu va rezista acestor gesturi! Ea trebuie sa fie impresionata de conversatie si de faptul ca stiti sa ascultati. Atunci se va simti apreciata si dorita. Bunele maniere sunt primordiale. Va trebui sa o tratati ca pe o adevarata printesa. Deschideti-i portiera la masina, tineti usa la restaurant, lasati-o sa aleaga masa. Obligatoriu ii veti plati dumneavoastra, daca nu cumva ati stabilit altfel de la inceput.


Sfârsitul acestei a doua intâlniri trebuie sa fie romantic. O veti insoti pâna acasa la ea, ii veti spune „la revedere“ cu stomacul putin strâns, o puteti chiar saruta pe buze. Daca nu este pregatita pentru asa ceva, sarutati-o pe obraz sau pe mâna, apoi zâmbiti-i frumos si spuneti-i ca o veti suna a doua zi. Ea va sti atunci ca o placeti cu adevarat.


A treia intâlnire


Aceasta este intâlnirea care determina continuarea relatiei dumneavoastra cu o femeie. In aceasta etapa, vreti amândoi ceva. Iata ce se va intâmpla: veti incepe sa o sarutati si veti face dragoste cu ea, o veti imbratisa, o veti atinge, dar nu va veti culca efectiv cu ea. In cazul in care veti fi impulsiv si va va repinge, atunci nu veti mai avea nici o sansa sa iesiti cu ea. Daca sunteti tandru, atunci „ati câstigat“ si in mod normal va dori sa iasa in continuare cu dumneavoastra. Majoritatea femeilor se asteapta sa fie sarutate la a treia intâlnire. La fel ca a doua, a treia intâlnire trebuie sa fie romantica. Daca ati mers deja la restaurant, acum puteti sa o invitati la cina la dumneavoastra acasa. Daca va accepta sa vina, atunci va fi receptiva la avansurile pe care i le veti face. Locuinta trebuie sa fie primitoare si curata. Dupa cea de-a treia intâlnire, veti deveni intim cu o femeie, daca nu s-a intâmplat asta pâna acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS