12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDezmortire anevoioasa pe santierul lenei

Dezmortire anevoioasa pe santierul lenei

Santierul de taiat frunza la câini pentru canalizarea pe b-dul Nicolae Titulescu, din Craiova, s-a mai inviorat dupa ce presa a facut publica lentoarea cu care sunt executate lucrarile.


Cei cinci oameni care puteau fi vazuti ieri-dimineata, in jurul orei 10.00, n-au putut schimba insa semnificativ starea de fapt, ceea ce l-a inversunat din nou pe viceprimarul Gheorghe Nedelescu.


„Din pacate, nu prea avem posibilitati sa-i constrângem (pe reprezentantii constructorului, SC ALPIN SRL – n.r.) sa urgenteze actiunile. Singurul lucru pe care-l putem face este sa-i pisam la cap. Oricum, inspectorii primariei vor intocmi rapoartele saptamânal si, in baza acestora, ii vom cere explicatii oficiale firmei“, a declarat Gheorghe Nedelescu. El si-a exprimat convingerea ca, in acest ritm, este putin probabil ca termenul de executie – noiembrie 2006 – sa fie respectat. Directorul SC ALPIN, Petre Papadopol, sustine insa ca a depus la Primaria Craiova un grafic de lucru, in care activitatea societatii chiar se incadreaza in acest moment. „Nu este adevarat si o putem demonstra oricând la fata locului“, a replicat viceprimarul Nedelescu. Proiectul de reabilitare a canalizarii de pe b-dul Nicolae Titulescu este cel mai important obiectiv de acest gen din ultimii ani, vizând inlocuirea sau remedierea unei retele importante a orasului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS