22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSeduceti femeile in functie de zodia lor

Seduceti femeile in functie de zodia lor

Femeile va seduc in asa masura incât nu mai puteti sa mâncati si sa dormiti, insa voi nu stiti cum sa le atrageti. Tot ceea ce trebuie sa stiti despre ele, pentru inceput, este semnul lor astral si nimic altceva. Nu va temeti! Daca stiti in ce zodie este femeie pe care doriti sa o cuceriti, aveti deja un atu. Intotdeauna este dificil sa exploram personalitatea unei persoane pe care tocmai am cunoscut-o fara a o intimida. Insa nu exista nici o contraindicatie cu privire la tentativele de a seduce in functie de zodie. Asa ca, nu ezitati si plecati in cucerirea inimilor.


Berbec


Sa seduceti o nativa din zodia Berbecului nu este o provocare imposibila. Ca sa cuceriti aceasta aventuriera, pregatita mereu sa flirteze – chiar daca este angajata deja intr-o relatie – nu trebuie decât sa respectati câteva reguli. Mai intâi, fiti sinceri: aratati-i ca o placeti, fara a apela la o subtilitate pe care nu ar putea sa o inteleaga. Pe urma aveti grija sa va intelegeti bine cu toate prietenele ei, a caror parere conteaza foarte mult pentru ea. In final, multiplicati initiativele: invitati-o la o partida de volei pe plaja, organizati un picnic seara pe plaja, duceti-o in toate barurile si restaurantele pe care le cunoasteti. Nu o lasati sa respire. Antrenata intr-un vârtej de activitati, ea nu va ramâne indiferenta.


Taur


Iata o nativa destul de dificil de sedus. Fidela, aceasta femeie nu va iesi cu dumneavoastra daca este fericita in cuplu. Insa, daca este singura, aveti toate sansele sa accepte o intâlnire. Totusi, nu o grabiti. Dati-i timp sa se obisnuiasca, fiti subtil si rabdator. Insa, in acelasi timp, nu ezitati sa va puneti in valoare senzualitatea. Impartiti cu ea pasiunile sale pentru muzica, natura si pictura. Invitati-o sa vizitati un muzeu sau un castel. Nu uitati ca aceasta nativa dintr-o zodie de pamânt apreciaza conturile bancare bine aprovizionate. Asa ca, daca sunteti lefter, nu o aratati. Când va va cadea la picioare, nu uitati sa fiti tandru in continuare: imbratisarile si saruturile rapide o vor face sa fuga.


Gemeni


Nimic mai simplu decât sa-i faceti ochi dulci unei native din Gemeni: casatorita sau nu, ea este mereu in cautarea unei noi aventuri si nu trebuie decât sa respectati anumite reguli de baza ca sa fie interesata de dumneavoastra. Mai intâi, vorbiti-i. Pentru ea, totul incepe prin cuvinte si dialog. Insa atentie, vorbiti doar de dumneavoastra: totul o pasioneaza, de la politica la sport, de la filme la literatura. Asa ca veti putea gasi cu usurinta un subiect de interes comun. Nu uitati sa zâmbiti: ea are oroare de dramatizari, de tragedie, de tristete. In final, in pat, evitati sa o epuizati prea repede, pentru ca atunci va avea complexe. Credeti ca ati câstigat? Nu fiti prea siguri. Acest fluturas prins repede zboara la fel de repede.


Rac


Daca sunteti indragostit de o nativa din zodia Racului casatorita, inutil sa insistati: pentru a desprinde aceasta fanatica din familie ar fi nevoie de prea mult efort pentru un rezultat incert. In schimb, daca este singura, puteti spera la o intâlnire. Cu conditia sa nu incercati sa o „agatati“. Asta o pune pe fuga. Ca sa o seduceti, va trebui sa-i atingeti sufletul si inima, inaintea corpului. Daca va plac copiii, familia, traditiile, veti fi repede la nivelul ei si veti putea sa o faceti sa va aleaga pe dumneavoastra. In caz contrar, ati putea trisa. Insa nativa voastra favorita din zodia cancerului se va prinde repede. Daca nu vreti decât o aventura de o noapte, atunci merita efortul.


Leu


Va plac provocarile? Atunci incercati sa seduceti o nativa din Leu. Daca sunteti frumos, bogat si celebru, aveti sanse. Fiti atenti la look-ul dumneavoastra si incercati sa atingeti perfectiunea din cap pâna in vârful picioarelor. Spalati-va masina sau mai bine ascundeti-o si inchiriati un Mercedes. Luati cursuri de dictie si fiti la curent cu ultimele bârfe din lumea celebritatilor.


Fecioara


Daca cea care va atrage este din zodia Fecioarei, sunteti pe drumul cel bun, exceptând cazul in care este maritata si foarte indragostita. Fecioara este unul dintre semnele cel mai simplu de sedus. Va trebui sa dati dovada de rabdare si subtilitate: cel mai mic pas gresit, cea mai mica vulgaritate, cea mai mica vorba taioasa pot sa strice saptamâni de eforturi. Insa daca stiti sa fiti prevazator, atent si dragut, daca sunteti intr-adevar interesat de ea, aveti sanse reale de reusita. Câteva trucuri pentru a fi pe placul ei: respectati igiena, evitati mondenitatea, ascultati-i confidentele, fiti ordonat si organizat.


Balanta


Nimic mai simplu decât sa atrageti atentie unei native din zodia Balantei. Nimic mai dificil decât sa o pastrati lânga dumneavoastra. Tânara sau mai in vârsta, singura sau casatorita, nativa din acest semn este mereu cu un ochi in cautarea celui care ar putea sa o seduca. Si asta se intâmpla adesea. Cu o tinuta care vi se potriveste, cu o atitudine fermecatoare, o incântati pe loc. Mai târziu lucrurile se schimba pentru ca acest personaj este foarte exigent. Crezul ei: frumusetea. Idealul sau: perfectiunea. Sigur, puteti sa va transformati in manechin pentru câteva ore, dar pe urma va fi dificil sa ramâneti perfect.


Scorpion


Sa cuceriti o nativa din Scorpion? Usor, daca vreti o aventura de scurta durata. Greu, daca sperati sa o pastrati. De fapt, daca ea spune foarte rar nu, o adevarata „scorpie“ se angajeaza intr-o relatie la fel de rar. Ea isi prinde prada si ii da drumul, fara prea multe sentimente. Daca asta nu va descurajeaza, treceti la atac. Uitati strategiile obisnuite: doar surprinzând-o veti avea sanse. In general, nu trebuie decât sa o provocati putin pentru a-i trezi interesul. Dupa ce i-ati retinut atentia, nu pierdeti timpul cu discursuri, apropieri si alte manevre complicate. Atrageti-o in pat. Aici va asteapta, aici o veti descoperi.


Sagetator


Sa atrageti atentie unei native din zodia Scorpionului nu ar trebui sa va ia prea mult timp si efort, insa, ca sa o seduceti, va fi putin mai dificil. Ea este mereu inconjurata de o gasca de prieteni si prietene. Ca sa aveti toate sansele de partea dumneavoastra, respectati câteva reguli de baza. Mai intâi, fiti in continua miscare. Escaladati munti, dansati, mergeti la o plimbare cu barca, luati cina intr-un restaurant sic. Doar un entuziast la fel de tonic precum nativa din Sagetator ar putea sa o atraga. Apoi, daca aveti privilegiul sa ajungeti cu ea in pat, fiti barbat! Sanatatea ei buna o face neobosita. Dati tot ce aveti mai bun, veti dormi mâine toata ziua!


Capricorn


Greu de ghicit cum poate reactiona o nativa din zodia Capricornului la avansurile domneavoastra. Uneori, ea este pregatita pentru orice aventura; insa, alteori, ea este adepta fidelitatii. In orice caz, adoptati o atitudine neutra: nu o grabiti, dar incercati-va norocul fara a parea ca ezitati. Trebuie sa stiti ca aceasta femeie are o prioritate in viata: cariera. Ea munceste chiar si in vacanta. Nu o criticati, pentru ca va va clasa in categoria imbecililor. Incercati mai degraba sa-i propuneti distractii care ii vor schimba ideile: o plimbare in natura sau o mini-croaziera o vor incânta si ii vor inspira repede idei „pacatoase“.


Varsator


Dintre toate semnele, nativa din zodia Varsatorului este fara indoiala cel mai greu de cucerit. In spatele unei femei cu un aer indiferent, aceasta idealista are de fapt o idee mareata despre dragoste. Feriti-va de ea: se poate lasa usor antrenata intr-o aventura, dar asta nu o va impiedica sa plece a doua zi ca si cum nimic nu s-ar fi intâmplat si sa va trateze ca pe un prieten si nu ca pe un iubit. Pentru ca aventura cu ea sa dureze mai mult de o zi, plecati primul. Faceti pe indiferentul si nu va inceta sa doreasca sa va cucereasca.


Pesti


Daca vreti sa cuceriti o nativa din Pesti, trebuie sa luati taurul de coarne. Timida si discreta, ea va lua foarte rar initiativa. Mai rau: distrata, ea poate sa va vada roind in jurul ei vreme indelungata, fara sa-si dea seama de intentiile dumneavoastra. Rezultatul: daca nu veti merge direct la ea, nu se va intâmpla nimic. In acelasi timp, ea fuge de mojicie si brutalitate. Depinde de dumneavoastra cum sunteti in acelasi timp precis si subtil, concret si rafinat. Vorbiti-i despre subiecte care o intereseaza, despre paranormal, poezie, muzica sau Dumnezeu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS