13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCerceii, accesorii fara vârsta

Cerceii, accesorii fara vârsta

Cu cât tinutele dumneavoastra de vara sunt mai sumare, cu atât accesoriile sunt mai importante si vor avea un efect mai special! In ceea ce priveste cerceii, exista atât de multe tipuri, culori, forme si marimi incât e greu sa hotarâm ce ne place mai mult si ce ni se potriveste! Idieta.ro va da o mâna de ajutor.


Exista cinci tipuri de femei, carora li se potrivesc modele diferite de cercei: adolescenta; studenta libertina, voioasa; tânara femeie de afaceri, intre 25- 35 ani; femeia la 40- 50 ani; sportiva.


Adolescenta. Sunteti adolescenta si va plac la nebunie culorile vii? Aflati ca anul asta sunt foarte la moda! Pe strada, la mare, intr-un club, cerceii mari si colorati, in ton cu una dintre piesele de vestimentatie arata super! Puteti opta pentru cei de plastic sau pentru unii metalici (nu dintr-un metal pretios) care sunt ornati cu pietre colorate! Culorile in voga sunt turcoaz, violet, roz, verde, orange. Truc: incercati sa nu purtati aceeasi culoare din cap pâna-n picioare; daca va alegeti accesoriile in aceeasi culoare cu intreaga vestimentatie veti parea banala, asadar dati o nota de culoare vestimentatiei dumneavoastra!


Studenta plina de viata. Ati trecut de 16 ani si sunteti selectiva in ceea ce priveste accesoriile? Atunci, mai ales daca aveti parul lung, alegeti cerceii lungi, din doua bucati, cu pietre lucioase: marcasite, de exemplu! Puteti alege si un colier mai gros in aceeasi nuanta cu cerceii! Daca aveti parul scurt sau daca il tineti in coc este bine sa purtati cercei dintr-o singura bucata care sa nu atârne! Puteti alege diferite forme geometrice, mai ales cercuri!


Culori potrivite: maro, orange, roz, vernil, bleu ciel, rosu.


Tânara femeie de afaceri, intre 25 – 35 ani. Cerceii lungi de argint sau aur care au la capat o perluta sunt extrem de „fashionable“ vara asta! Merg asortati cu un colier de perle, iar daca sunteti si bronzata, veti fi cu adevarat fermecatoare! Daca sunteti o femeie de afaceri, vara asta este recomandat sa purtati combinatia de aur alb si galben care sa fie „brodat“ de pietricele sclipitoare! Cerceii lungi sunt ideali pentru o seara eleganta petrecuta in oras, iar in timpul zilei puteti sa purtati cercei scurti, dintr-o bucata! Florile si formele geometrice sunt in voga! Argintul combinat cu sidef alb, roz, violet sau vernil da o nota de eleganta si rafinament!


Femeia la 40- 50 ani. Chiar daca ati trecut de 40 de ani, asta nu va opreste sa fiti in pas cu moda ! Cerceii mari, masivi, din argint brodat cu pietricele, sau bijuteriile placate cu sidef sunt foarte moderne si pot fi purtate cu orice ocazie! De asemenea, bijuteriile din aur alb si galben sunt foarte pretioase in acest sezon, la fel ca si cele brodate cu pietre colorate! Chiar daca purtati o tinuta eleganta, o pereche de cercei de efect, cu pietre mici sau mai mari va vor face deosebita! Aveti curaj, faceti combinatii si profitati de faptul ca in acest an se poarta atât de mult tot ceea ce luceste!


Sportiva. Desi in cazul unei persoane sportive se spune ca nu ar trebui sa poarte bijuterii, anul acesta aveti unda verde, insa nu la orice tip de cercei sau coliere! Nu se vor potrivi niciodata bijuteriile din metal pretios sau cu pietre scumpe unei tinute sport, insa o pereche de cercei micuti si colorati in ton cu tinuta dumneavoastra (mai ales daca sunteti bronzata), sau simpli, din argint, va dau o nota de feminitate!


La plaja, v-as sfatui sa nu purtati cercei daca sunteti o inotatoare convinsa, ii puteti pierde inotând sau jucând volei pe plaja, dar daca va place mai mult sa stati pe plaja, sa va bronzati, atunci o pereche de cercei de plastic in ton cu parul sau costumul de plaja va vor da o nota speciala!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS