24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBarbatii fug de relatiile serioase

Barbatii fug de relatiile serioase

Statisticile arata ca procentul cuplurilor care se casatoresc in România este in scadere. Din ce in ce mai multe cupluri prefera sa locuiasca impreuna, in concubinaj, ca alternativa la casatorie. In acelasi timp, un numar mare de femei afirma ca barbatii sunt cei care fug in general de relatiile serioase. Daca ii intrebati ce ii sperie atunci când vine vorba de a se implica intr-o relatie si ce ii face sa prefere sa fie celibatari, veti auzi probabil de faptul ca barbatii au nevoie de libertate mai mult decât femeile si ca, pur si simplu, nu sunt gata sa fie tinuti in lesa. Ele.ro a facut un sondaj de opinie printre barbati si o analiza a raspunsurilor printre femei si este gata sa dea o lista de motive pentru care barbatii fug de relatiile serioase.


O relatie serioasa inseamna fara pocher, betii si fotbal


Principalul motiv invocat de populatia masculina este acela ca o relatie serioasa ii face sa isi piarda libertatea. Majoritatea barbatilor afima ca vor sa fie independenti si sa isi traiasca viata dupa propriile reguli. O data ce intra intr-o relatie, deciziile trebuie discutate in cuplu si luate impreuna cu partenera. Prin urmare, s-ar putea sa fie nevoit sa renunte la iesirea de sâmbata dupa-amiaza la o bere cu prietenii pentru a da o tura prin magazine cu dumneavoastra in cautarea unei perechi de sandale turcoaz cu baretute argintii, si mai apoi va da deoparte si noaptea petrecuta la poker pentru o cina romantica cu dumneavoastra. Nu e chiar programul ideal dupa parerea lui inainte de a fi cu dumneavoastra…


Relatie serioasa = sex doar cu… ea


Suna putin pueril, dar nu putini sunt barbatii care invoca acest motiv pentru amânarea inceperii unei relatii serioase. Majoritatea prefera sa isi petreaca anii tineretii zburdând din relatie in relatie, „experimentând“ varietatea sexuala in toata splendoarea ei. Suna destul de inspaimântator a se multumi cu o singura partenera sexuala pentru atâtia ani, deoarece aceasta idee implica si posibilitatea instalarii plictiselii si obisnuintei.


Cine s-a fript cu ciorba sufla si in iaurt


Cam asa este si cu barbatii si relatiile serioase. Daca un barbat a facut deja pasul cel mare si s-a ars, cu greu va mai putea fi convins sa incerce si a doua oara. Prin urmare, trecutul sau amoros isi va spune cuvântul si in ceea ce priveste relatiile viitoare.


Decizia lui sau decizia ei?


De multe ori, initiativa de a face dintr-o simpla relatie o relatie serioasa nu apuca niciodata sa fie a barbatului. Iese cu o tipa de câteva ori, fac sex, totul e ok si destul de distractiv, ba chiar incepe sa ii placa sa fie in compania ei. Si, dintr-o data, ea este implicata pâna peste cap in programul lui, vrea sa stie unde este el in fiecare secunda, il implica pe el in toata viata ei, de la problemele prietenelor si pâna la cura de slabire, trecând prin alegerea pantofilor negri sau a celor bej… Poate ca trebuie ca femeile sa inteleaga ca orice barbat trebuie luat cu frumosul si decizia de a se implica in relatie trebuie sa fie reciproca. Asa ca, daca dumneavoastra v-ati decis deja, asteptati sa se hotarasca si el ca dumneavoastra sunteti… aleasa.


O relatie serioasa inseamna „Faci cum zic eu sau va fi rau“


Ideea preconceputa cum ca femeile sunt niste mici monstri care nu vor altceva decât sa puna mâna pe un barbat si sa ii faca acestuia viata un calvar a inceput sa dainuiasca in mintile celor mai multi reprezentati ai speciei masculine.


O idee amuzanta care ar trebui sa dea de gândit. Sunt multe femei care isi manipuleaza partenerii si incearca in permanenta sa ii faca pe acestia sa faca compromisuri pentru ca in final sa iasa totul ca ele.


Este o idee des intâlnita in capul barbatilor cum ca „daca nu fac ca ea, nu mai am parte de sex la noapte“. Poate daca femeile ar incerca sa lase manipularea la o parte si, mai ales, daca ar renunta din când in când la santajul emotional, ar disparea si aceasta idee preconceputa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII