12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGigi-buldozer, suparat pe Badescu-tractoras

Gigi-buldozer, suparat pe Badescu-tractoras

Defectarea tractorasului cu care angajatii RAADPFL tundeau iarba din oras a trezit vechi animozitati intre directorul regiei, Ilie Badescu, si vicele Gheorghe Nedelescu.


Viceprimarul Gheorghe Nedelescu este suparat foc pe unul dintre subordonatii sai, directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL), Ilie Badescu. Dupa ce a scapat basma curata, in 2004, când a fost luat in vizor din cauza modului defectuos in care isi indeplinea sarcinile, luna aceasta, Badescu a intrat din nou in atentia vicelui. De data asta, Nedelescu il acuza pe directorul RAADPFL ca nu a reparat, timp de trei saptamâni, tractorasul folosit la tunderea zonelor verzi.


„Am trecut, in timpul controlului zilnic, prin Parcul «Romanescu» si am observat ca iarba era tunsa cu coasa. Mi s-a parut revoltator, din moment ce numai anul trecut regia a cerut 300 de miliarde de lei pentru capitolul investitii. Când am intrebat din ce cauza nu se foloseste masina performanta, achizitionata in acest scop, cu 120 de milioane de lei, am primit un raspuns absurd… s-a stricat. Se pare ca Badescu nu se poate desparti de coasa“, a precizat viceprimarul Gheorghe Nedelescu. In ultimele saptamâni, se pare ca si celelalte masini de tuns iarba, aflate in dotarea regiei, sunt in aceeasi situatie, neputând fi utilizate. Directorul regiei nu este la prima abatere de acest gen, el fiind atentionat si in legatura cu aleile mizerabile din Parcul „Romanescu“, dupa cum sustine vicele.


In replica, directorul regiei se apara sustinând ca a incercat sa repare tractorasul. „Am luat legatura cu firma de la care l-am cumparat, dar nu aveau curele de acest gen, in tara. Pentru a incerca sa rezolv cât mai repede problema i-am contactat pe reprezentantii firmei, de la Bucuresti. Una dintre curele ne-a fost adusa saptamâna trecuta, iar cea de a doua va veni mâine. Fiecare bucata costa aproximativ 2,2 milioane de lei“, a spus Badescu. Acesta sustine ca intr-adevar a folosit si coasele, insa doar acolo unde nu se putea intra cu cele noua motocositoare. „In schimb, aleile din parc sunt mereu curate. De fapt, la capitolul zone verzi situatia s-a imbunatatit vizibil“, a incheiat optimist Badescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII