10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBulevardul Titulescu, blocat

Bulevardul Titulescu, blocat

Bulevardul Nicolae Titulescu urmeaza sa fie inchis de luni, pâna la sfârsitul lunii octombrie. Pentru ca traficul sa nu fie afectat, va fi accesibil unul dintre cele doua sensuri de circulatie. Decizia a fost luata, potrivit viceprimarului Gheorghe Nedelescu, deoarece vor fi initiate lucrarile pentru introducerea canalizarii cu banii proveniti din programul ISPA.


„Licitatia a fost câstigata de ENERGOCONSTRUCTIA, care la rândul ei a apelat la SC ALPIN. Cea de-a doua firma se va ocupa de canalizare intre Ceas si Billa. Luni vom stabili care sens de circulatie va fi inchis primul. Dupa ce lucrarile se vor termina pe o parte, se va bloca celalalt sens, unde vor fi facute interventile. In ceea ce priveste traficul greu, ne gândim la o solutie pentru a-l devia pe o ruta ocolitoare“, a spus Nedelescu.


Cei mai afectati vor fi insa locuitorii din zona, care timp de sase luni va trebui sa suporte zgomotul pichamerelor. Viceprimarul a dat asigurari ca termenul de executie nu va fi depasit si ca pâna luni firma care va face lucrarile va asigura si semnaliza corespunzator tronsonul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS