27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMiss Oltenia ataca titlul national

Miss Oltenia ataca titlul national

Dorea sa ajunga manechin de la 12 ani, iar de curând visul ei a devenit realitate. Diana Mioara Toba este Miss Oltenia, a semnat deja un contract pe patru ani cu agentia de modele Royal Models si acum se pregateste intens pentru Miss World România.


Drumul Dianei de la o adolescenta atrasa de mirajul modei si pâna la câstigarea titlului de Miss Oltenia pare desprins dintr-un scenariu de film american. A participat la preselectia care a precedat festivalul Miss Oltenia Fashion fiindca a fost incurajata de cei dragi. „Am aflat despre preselectie de la sora mea si am hotarât sa-mi incerc si eu norocul“, a afirmat tânara. Paradoxal, in dimineata când trebuia sa mearga la preselectie s-a gândit chiar sa renunte, dar un telefon de incurajare din partea mamei a determinat-o sa se razgândeasca. Din cele 80 de craiovence, ea a fost aleasa sa participe in finala, unde s-a luptat pentru premiul cel mare alaturi de alte 15 oltence.


Frumusetea cere sacrificiu


Inainte de concurs, a participat insa la un beauty camp de trei zile, unde a luat primele lectii de modeling. A urmat apoi, pe 16 aprilie, marea finala, spectacol care a propulsat-o pe tânara in lumea celor faimosi. Daca a avut emotii? Bineinteles, doar toata lumea o privea (fiindca spectacolul a fost transmis in direct de o televiziune locala). Si cu toate acestea, Diana a afirmat ca nu s-a gândit niciodata ca ea ar putea fi marea câstigatoare. „Toate celelalte concurente mi se pareau foarte frumoase. Eu o vedeam câstigatoare pe concurenta cu numarul 16, dar ea a fost eliminata dupa proba costumelor de baie“, a afirmat Diana. Si asa cum era de asteptat, cele mai mari emotii le-a avut la ultima proba a concursului: cea a prezentarii tinutei de seara. „Atunci stiam ca se decide câstigatoarea“, si-a amintit tânara. De fapt, aceasta a tinut sa faca o precizare si in ceea ce priveste proba de cultura generala. „Nici una dintre noi nu a stiut ca exista si o astfel de proba si de aceea am fost foarte emotionate“, a spus cea mai frumoasa olteanca. Imediat dupa concurs, Dianei i s-a mai implinit un vis: acum este oficial manechin al unei agentii de modele. Royal Models sunt cei care se ocupa de cariera craiovencei si si-au luat rolul in serios. Diana are deja un program stabilit de agentie care sa-i permita acesteia sa se mentina in forma: merge zilnic la sala, din când in când apeleaza la sauna si tine un regim alimentar foarte strict. Se pare ca si frumusetea cere sacrificii.


Pleaca la Paris cu mama


Schimbari de look majore nu va face, intrucât Diana mizeaza pe naturalete. Care este totusi motivul pentru care olteanca a renuntat pâna si la ciocolata (preferata sa) si este foarte atenta cu silueta sa? Diana se pregateste sa participe, in toamna acestui an, la finala concursului Miss World România. Si daca inainte nu avea prea multa incredere in fortele proprii, de când a devenit Miss Oltenia lucrurile s-au mai schimbat. „De când am câstigat concursul acesta, orice mi se pare posibil. Sper sa ajung cel putin in primele cinci“, a spus Diana. „Noi vrem sa fie prima din primele cinci“, a opinat Tom Crângureanu, director de marketing la Royal Models. Pâna la finala unde se va alege cea mai frumoasa românca, Miss Oltenia se pregateste sa se bucure de premiul câstigat. In a treia saptamâna din mai ea va pleca cu mama sa intr-o excursie de trei zile la Paris, apoi se va intoarce la scoala, pentru ca studiul este prioritatea ei. Diana este eleva in clasa a X-a la Liceul „Charles Laugier“, la sectia stiintele naturii, si vrea sa urmeze o cariera in medicina. „Nu vreau sa renunt la visul meu de a deveni medic, sper sa pot face o cariera in ambele domenii: si in medicina, si in modelling“, a afirmat Diana.


Amor secret


In ceea ce priveste viata sa sentimentala, Miss Oltenia este foarte secretoasa. Da din umeri când este intrebata daca are un prieten. Poate da, poate nu! Asa ca daca v-a cazut cu tronc, puteti s-o invitati pe Diana la un suc si poate aflati daca si-a gasit perechea. Desi s-ar putea sa fie prea ocupata pentru a da curs invitatiei…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS