10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMachiajul de seara - un accesoriu in sine

Machiajul de seara – un accesoriu in sine

Pentru acest sezon, machiajul de seara reprezinta perla accesoriilor; folosind texturi stralucitoare, neobisnuite si bine plasate, se pot obtine efecte extraordinare si cu atât mai greu de uitat.


Potrivit Mirelei Vescan, make-up artist Rimmel, citata de eva.ro, baza de machiaj trebuie sa fie hidratanta, rezistenta, uniforma, intr-o nuanta deschisa si reprezinta prima etapa a unui machiaj reusit. In continuare, se va aplica fardul corector anticearcan in zona din jurul ochilor, pe centrul fruntii, pe podul nasului si sub buza inferioara; se va aplica, dupa aceea, fondul de ten si se va fixa totul cu o pudra pulbere.


Indiferent de culoarea irisului, pentru seara se pot folosi nuante de antracit, aubergine, negru, fumuriu. Liniile care se vor trasa vor fi simple, vor „incaseta“ practic ochiul si se va farda cu generozitate pleoapa inferioara. Va rezulta foarte modernul machiaj „fum“, sexy si usor de realizat.


Profunzimea privirii si o doza mare de senzualitate se poate obtine aplicând in interiorul pleoapei inferioare un creion negru. Un truc – daca irisul este colorat, in interiorul pleoapei inferioare se va folosi un creion in culoarea acestuia sau ceva mai inchis, astfel incât privirea va deveni mai intensa.


Ce poate fi mai usor de realizat decât un machiaj „smokey eyes“? Raspunsul ar fi: jumatate dintr-un machiaj „smokey eyes“, ceea ce se obtine marcând numai pleoapa inferioara cu un fard inchis la culoare, mat si catifelat, in timp ce pleoapele superioare vor fi fardate in nuante pastelate, reci, sidefate sau metalice.


Pentru ambele machiaje arcada ramâne mata, in nuante tip fildes, iar sprâncenele se textureaza cu un fard brun. Pe toata suprafata pleoapelor se va aplica putin glitter auriu.


In afara de o mascara clasica, se pot folosi extensii de gene false, cu strassuri la baza sau in vârf, cu mici pene sau cu fire stralucitoare. Buzele se pot farda intr-o nuanta profunda de rosu – culoarea sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS