21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeia, prin ochii partenerului

Femeia, prin ochii partenerului

Specialistii sunt de parere ca partenerul ales este oglinda personalitatii femeii. Medicul britanic Wolcough, specialist in probleme de comportament marital, a alcatuit o lista de dovezi ale personalitatii femeii pe care partenerul le divulga prin felul sau de a fi, oferite de site-ul ele.ro.


Barbatul romantic. Tipul autentic romantic poate fi oricum. Inalt, scund, cu calvitie, cu barba sau mustata, nesigur pe el, „macho“ sau afemeiat. Singura caracteristica a tuturor romanticilor este caldura sufleteasca. Daca va aduce flori de câte ori are ocazia si va spune cuvinte de iubire, iar lucrul acesta va bucura cu adevarat, atunci nu numai ca va place atentia, dar v-ati si obisnuit cu ea. Se pare ca singura cale spre inima dumneavoastra este aceea a afectiunii manifestate de care aveti nevoie constanta. In realitate, aveti tendinta sa luati de bune toate manifestarile exterioare, care se intâmpla sa fie si inselatoare. De retinut este ca astfel de barbati sunt destul de rari, drept pentru care ar trebui sa multumiti norocului pentru ca ati gasit un barbat care va iubeste atât de mult.


Barbatul „macho“. Partenerul dumneavoastra are bratul puternic, bicepsi tari, par frumos si gene lungi. Nu este neaparat un monument de sanatate, dar face sport si se mândreste cu muschii si cu abdomenul plat si puternic. Dumneavoastra sunteti tipul care cere atentie si ingrijire si sunteti recunoscatoare ca un barbat ca el va iubeste sincer. In schimb, ii permiteti sa aiba un stil de viata de burlac si nu va deranjeaza ca ramâneti singura in serile in care el se duce cu prietenii in oras. Sunteti si destul de inteligenta sa stiti ca puteti obtine foarte mult din ceea ce va doriti doar flatându-l cu „nimicuri“ si facându-l sa se simta important.


Barbatul la comanda. Este robust, cu o usoara tendinta de ingrasare. Lasa impresia de autoritate, se poate sa aiba un inceput de chelie si este conservator in materie de imbracaminte. Aproape sigur nu sunteti femeie de afaceri sau feminista, pentru ca va domina si aveti nevoie de indrumarile si siguranta pe care vi le ofera. In compensatie, asigurati in casa o atmosfera de calm si pace. Toate astea nu va deranjeaza deloc si sunteti de parere ca este in firea lucrurilor sa va lasati dominata si duceti exact viata care va place.


Barbatul nesigur pe el. Mai mult ca sigur partenerul dumneavoastra este inalt si slabut, si nici cu sanatatea nu sta prea bine. Evita intotdeauna cearta, o tactica pe care a deprins-o in anii de scoala, când colegii sai „gândeau“ cu pumnii. Aveti inclinatii de conducator si vreti ca si ceilalti sa urmeze norme pe care dumneavoastra le stabiliti, iar daca nu corespund asteptarilor dumneavoastra va aratati nemiloasa. Pentru ca va place sa va impuneti punctele de vedere, aveti nevoie de un tip special de partener: acela care va lasa in seama luarea deciziilor.


Barbatul copil. Este tipul de barbat caruia ii place sa poarte flanele, sa manânce dulciuri si sa petreaca, din când in când, câte o vacanta la tara. Poate sa fie putin peste greutatea normala, dar destul de alert si nu refuza niciodata o mica distractie. In ceea ce va priveste, nu sunteti genul care „sufoca“, dar va traiti intreaga viata având grija de partenerul dumneavoastra. L-ati ales pentru ca va face sa va simtiti cea mai importanta persoana din viata lui si pentru ca fara dumneavoastra va fi definitiv pierdut. Este cel mai norocos om, pentru ca va gânditi in permanenta la noi cai de a-l face fericit. Acest lucru va face si pe dumneavoastra fericita.


Barbatul care flirteaza. Partenerul dumneavoastra este „declarat“ ca fiind un barbat frumos. Poate sa fie inalt si tare mândru de conditia sa fizica. Ii plac conversatiile lejere, adora sa tachineze si asteapta nerabdator sfârsitul de saptamâna. Nu sunt excluse rezultatele bune pe plan profesional. Va place acest tip de barbat pentru ca stie cum sa se simta bine si nu va deranjeaza daca ochii lui intârzie uneori pe o alta pereche de picioare sau daca sta la taclale cu o vecina draguta, pentru ca va face sa va simtiti mândra de el. Preferati tipul de barbat ale carui gusturi si placeri sunt similare cu ale dumneavoastra. Daca el flirteaza, probabil ca si dumneavoastra flirtati.


Barbatul „casatorit“ cu profesia. Partenerul dumneavoastra este relativ un barbat bine, greu de remarcat totusi pentru ca sta ascuns dupa ochelari si dosare, si nu se dezlipeste de computer. Conditia fizica lasa de dorit, lucru pe care il stie, si in continuu isi face planuri sa mearga la o sala de gimnastica sau la inot. Din pacate, nu apuca sa puna in aplicare planul. Cât timp sotul dumneavoastra poate asigura stabilitatea si confortul de care aveti nevoie, acceptati plictiseala timpului pe care il petreceti singura când el este la serviciu sau in deplasari. Cu certitudine si dumneavoastra aveti propriile interese si niciodata nu v-a atras un barbat „casnic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS