Acasă Local Tentativa de omor prin incendiere

Tentativa de omor prin incendiere

Un adolescent de 16 ani din Craiova este cercetat de Politia Judiciara si Parchetul Tribunalului Dolj, dupa ce i-a dat foc unui prieten. Totul a inceput in seara zilei de 18 aprilie, când la locuinta familiei B., situata pe strada Anul 1848 din Craiova, s-a incins o partida de carti intre Alexandru Ionut, de 16 ani, fiul proprietarilor, si alti patru amici de-ai lui, cu vârste cuprinse intre 15 si 18 ani. Dupa mai multe ore de joc, perioada in care au lichidat câteva sticle de bauturi alcoolice, baietii s-au ametit si au inceput sa se stropeasca intre ei cu vopsea.


La un moment dat, Alin Daniel B. a intrat la baie sa se curete de vopsea. Alexandru Ionut a venit dupa el si l-a stropit cu diluant, apoi, gândindu-se ca face o gluma, i-a dat foc. In urma incendierii, Alin Daniel s-a ales cu arsuri grave de gradul doi si trei pe mai multe zone ale corpului.


In urma examinarii medico-legale, medicii legisti au concluzionat ca arsurile produse i-au pus victimei viata in primejdie. Politistii si procurorii continua cercetarile privind savârsirea infractiunii de tentativa de omor, cu autorul in stare de libertate. In fata anchetatorilor, invinuitul Alexandru Ionut B. nu a recunoscut ca l-a stropit cu diluant si ca i-a dat foc amicului sau.

Exit mobile version