21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVisele erotice vorbesc despre personalitatea lui

Visele erotice vorbesc despre personalitatea lui

Visul este ceva intim, personal, o latura care trebuie cunoscuta si descifrata de fiecare. Tematica viselor reflecta elemente ale reprezentarilor vizuale, auditive si emotionale desfasurate in perioadele apropiate sau indepartate ale activitatii noastre. Visele reflecta personalitatea, diversitatea formelor de activitate ale fiecarui visator, asigurându-le o mare varietate de interpretari. Se stie ca, in comparatie cu femeile, barbatii au mult mai multe vise erotice sau vise care contin simboluri legate de erotism. Nu de putine ori se intâmpla ca domnii sa viseze ca fac dragoste in public sau ca se afla in pat cu un personaj necunoscut. Visele cu conotatii sexuale spun multe despre personaliatea unui barbat. Iata cum pot fi „traduse“ câteva dintre visele erotice cele mai comune potrivit sexologului englez Sarah Dening si psihoteraputului Caterina Renz.


Visezi ca faci dragoste cu o vedeta – reprezinta un semn al lipsei de stimuli, fie in cadrul unei relatii, fie in ceea ce priveste viata in general. Acest vis provoaca o emotie puternica capabila sa „reechilibreze“ situatia. Daca vedeta visata este o persoana cunoscuta nu este exclus ca sentimentul de excitatie pe care il simti sa fie legat exclusiv de acea persoana.


Visezi ca faci dragoste cu sefa – reprezinta dorinta inconstienta de putere. Este un mod de a te impulsiona sa muncesti mai mult pentru a obtine o promovare.


Visezi ca faci dragoste cu o femeie care nu-ti place – poate fi vorba despre iubita prietenului sau de vânzatoarea de la magazinul de lânga casa. Chiar daca nu ai simtit niciodata atractie fata de persoana prezenta in vis, in plan inconstient este posibil ca aceasta sa fie pe gustul tau. Este posibil ca persoana respectiva sa aiba lucruri in comun cu partenera de viata.


Visezi ca faci dragoste cu fosta iubita – poate insemna ca nu ai reusit inca sa inchizi definitiv un capitol al vietii. In cazul acestui vis este important faptul daca tu ai fost sau nu cel care a pus capat realtiei.


Visezi ca faci dragoste in public – inseamna dorinta de a da frâu liber laturii pasionale a vietii. Poate fi dorinta de a avea noi experiente, fie in pat, fie in viata de zi cu zi. Este posibil sa ai dorinte sexuale ascunse pe care nu ai curajul sa le exprimi sau sa le pui in practica.


Visezi ca iti tradezi partenera – reprezinta dorinta de evadare, de a face ceva care nu se inscrie in norme sau ai nevoie de ceva ce inca nu ai gasit pâna acum sau nu ai avut curajul sa cauti.


Visezi ca esti tradat de partenera – ai o oarecare teama ca poti pierde persoana pe care o ai alaturi, dar asta nu inseamna ca asa se va si intâmpla.


Te visezi gol – este un semn ca te simti bine in propria piele, ca traiesti o relatie fericita.


Visezi ca iti pierzi portofelul – semnifica teama de a fi refuzat pe plan sexual sau faptul ca te simti amenintat.


Visezi un sarpe – daca nu iti este frica de el inseamna ca esti multumit de dimensiunea penisului tau. Daca, in schimb, sarpele iti provoaca teama, inseamna ca iti doresti ca organul tau genital sa aiba câtiva centimetri in plus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU