6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLaura Gorun, pe coperta GQ Italia

Laura Gorun, pe coperta GQ Italia

Alaturi de Diana Dondoe, Catrinel Menghia si Elena Baguci, Laura Gorun este unul dintre cele mai bine platite top-modele române. Povestea ei a inceput in urma cu noua ani, când Agentia craioveana One Models a pus ochii pe ea, la un concurs de Miss Boboc.


Laura Gorun este deja un nume in modelling-ul international. Revista „Esquire“, editia pentru Statele Unite, a desemnat-o pe Laura Gorun top-modelul anului 2005. In fiecare an, editia americana a celebrei reviste „Esquire“ publica un editorial special in care pronosticheaza câteva nume care vor cuceri scenele modei internationale in sezonul respectiv. Pe lista de favorite pentru 2005 a reputatei publicatii se afla si top-modelul român. Iar previziunile americanilor au inceput deja sa se adevereasca. De curând aceasta a pozat pentru coperta celebrei publicatii GQ – editia din Italia. Fotografiile au fost realizate de un celebru fotograf de moda, Sergio Veranes, originar din Cuba, care a declarat ca top-modelul român ii inspira „eleganta si senzualitate“.


Locul trei la Miss Boboc


La ora actuala, Laura Gorun lucreaza cu o agentie de modele din Australia, Priscilla’s Models, dupa ce a avut si o scurta colaborare cu o agentie din New York, Statele Unite ale Americii. Putini sunt cei care stiu insa ca Laura Gorun este craioveanca. Ea a fost descoperita de Agentia de modele One Models in urma unui concurs de Miss. „Laura participa la Concursul de Miss Boboc 1998, organizat de Colegiul National „Fratii Buzesti“, unde a luat un surprinzator loc trei“, si-a amintit Toni Dinca, patronul agentiei One Models. Adolescenta a urmat apoi cursurile de manechine, dupa care s-a impus repede in România. „Cursurile de manechine sunt vitale pentru orice tânara care viseaza la o cariera in modelling“, a precizat Toni Dinca. Laura s-a lansat insa dupa ce a câstigat premiul I la concursul Ford Supermodel Romania


In tara tânara a colaborat cu toti designerii români in voga (Catalin Botezatu, Irina Schroter, Doina Levintza), iar din 2001 a devenit imaginea unei case de moda, care are reprezentanta si in Craiova. 2001 este de asemenea anul când primeste titlul de „Model al României“. Din 2004, aceasta se muta in Paris, unde semneaza un contract cu Agentia IMG Models. „Laura a prezentat colectiile de lenjerie intima ale celebrei Case Christian Dior, dar si pret-a-porter si haute couture pentru Missoni, Olivier Lapidus si Issey Miyake, a pozat pentru Vogue si Elle- Italia“, a mentionat Toni Dinca despre modelul descoperit de agentia sa.


Si bogata, si desteapta


Laura Gorun este singurul top-model din România care studiaza la celebra Universitate Sorbona si a marturisit ca isi cheltuieste banii mai mult pe carti, expozitii si filme. „Laura era studenta eminenta la ASE, dar când s-a mutat la Paris a renuntat si a dat admiterea la Sorbona“, a specificat Toni Dinca. De altfel, top-modelul a afirmat despre sine ca prefera sa-si cheltuiasca banii pe carti, in detrimentul produselor de infrumusetare. Despre viata sentimentala a top-modelului s-a zvonit ca ar avea o legatura amoroasa cu designerul Alin Galatescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU