12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGrupa sanguina va gaseste

Grupa sanguina va gaseste

Cunoasterea semnificatiei pe care o are grupa sanguina a unei persoane nu impune nimic, ci doar mareste lista de argumente „pro“ si „contra“ pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci când trebuie sa luati o decizie. De altfel, potrivit Idieta.ro, este posibil ca alesul dumneavoastra sa aprecieze incercarea pe care o faceti de a gasi cheia intelegerii indiferent de grupa sanguina pe care o are acesta si noi cupluri fericite sa apara ca ciupercile dupa ploaie!


Grupa 0 – Miss Sexy


Femeile cu grupa sanguina 0 sunt considerate cele mai sexy femei de pe planeta. Ele nu cunosc nici un fel de interdictii in materie de sex, pasiunea la infinit fiind singurul element care le ghideaza comportamentul sexual. Iar marturisirile de genul: „Ieri, eu si iubitul meu am intârziat la serviciu pentru ca am mai ramas putin in pat“, sunt la ordinea zilei pentru ele. Miss Sexy este capabila sa devina „unica“ pentru oricare dintre reprezentantii sexului tare. Important pentru ea este sa elimine monotonia, in cazul in care aceasta a reusit sa se instaleze in cuplu. Noutatile sunt binevenite – sex in pozitiile cele mai surprinzatoare, oriunde si oricând. Totusi, nu este o vampa sexuala gata sa-si schimbe partenerii in fiecare seara! Femeile cu grupa sanguina 0 sunt sotii aproape perfecte: sociabile, pline de viata, bune gospodine, mame iubitoare, capabile sa tina piept oricaror intemperii care pot interveni in viata conjugala. Cert este ca barbatii le apreciaza!


Sufletul pereche


Posesoarele grupei sanguine 0 sunt compatibile din punct de vedere sexual cu barbati cu aceeasi grupa, daca ambii parteneri sunt atenti ca niciunul sa nu simta nevoia de „noutate“. In ceea ce priveste compatibilitatea in alte sfere conjugale, aceasta nu este dintre cele mai bune, asa cum doua caractere la fel de puternice pot convietui cu greu in afara dormitorului. Cât priveste compatibilitatea cu barbatii cu grupa sanguina A, temperamentul sexual asemanator le va face viata conjugala placuta si senina. Iar in cazul aparitiei certurilor, calmul innascut al sotului va estompa intentiile ei belicoase. Ajunsa in pat cu un barbat posesor al grupei sanguine B, Miss Sexy va prelua conducerea, partenerul fiind gata sa-i urmeze toate indicatiile. O astfel de uniune este foarte fertila, având toate sansele sa atinga culmile succesului si ale bunastarii. Sexul cu un partener de grupa sanguina AB va fi excelent numai in cazul in care acesta se va ridica la nivelul asteptarilor partenerei. Iar in ceea ce priveste rolul ei in familie, posesoarea grupei O va trebui sa fie, in acelasi timp, conducator si subaltern. Nu se stie cât va rezista ea in aceasta ipostaza.


Grupa A – Miss Business Lady


Femeile cu grupa sanguina A au, de foarte multe ori, statutul de „business lady“, lasând impresia ca sexul si viata intima sunt ultimul lor domeniu de interes. Aceasta impresie, insa, nu este foarte exacta, in sensul in care aceste doamne de afaceri sunt mai degraba foarte prudente si este destul de greu sa le atragi in experimente sexuale extraconjugale sau care sa fie calificate drept acte de infidelitate. Exista, insa, intotdeauna un „dar“! In cazul in care partenerul hotaraste sa-si foloseasca toate armele secrete in materie de seductie, el va fi recompensat pe masura: aflata in zodia pasiunii, severa femeie de afaceri devine o curtezana atotstiutoare! Viata conjugala a doamnelor cu grupa sanguina A trebuie sa fie calma, lipsita de scene de gelozie, ele preferând sa rezolve eventualele probleme in maniera unei discutii de afaceri. Fericitul sot al posesoarei acestei grupe sanguine va avea lânga el o buna prietena si o gospodina calculata, bunastarea familiei devenind o prioritate pentru aceasta.


Sufletul pereche


Barbatii cu grupa sanguina 0 sunt o partida buna pentru Miss Business Lady! El – factor progresiv, ea – punct de echilibru. Cei doi se vor simti foarte bine impreuna, mai ales daca partenerul isi va tempera pornirile despotice. Barbatii cu grupa sanguina A reprezinta alegerea perfecta. Secretul fericirii lor consta in viziunea comuna asupra iubirii si mariajului. Chiar daca acest cuplu nu va fi nominalizat la sectiunea: „Cei mai pasionali iubiti ai anului“, cei doi se vor simti in siguranta unul cu celalalt.


Barbatii cu grupa sanguina B vor contribui la extinderea orizontului cunoasterii (inclusiv celei sexuale) a doamnelor cu grupa sanguina A. Dar, coplesiti de plictiseala, acestia vor incerca dulcele fruct interzis al infidelitatii. Un barbat cu grupa B este alegerea perfecta pentru o aventura de scurta durata, dar daca va gânditi sa intemeiati o familie, incercati-va norocul in alta parte! O alegere la fel de lipsita de perspective o reprezinta barbatii cu grupa sanguina AB. Ei sunt prea agitati si nehotarâti pentru o fire atât de calculata si sigura ca Miss Business Lady… Desi, in pat, compatibilitatea este dintre cele mai bune!


Grupa B – Miss Gratie


Pentru doamnele cu grupa sanguina B, sexualitatea constituie o parte importanta a farmecului personal. Ele nu considera ca sexul naste obligatii, el facând parte din programul lor distractiv. Iar schimbarea partenerului este, mai degraba, o actiune de rutina, mai ales ca va exista intotdeauna cineva indragostit de frivolitatea lor. Posesoarele grupei sanguine B au sansa sa devina amante foarte bune, daca vor renunta la doza insemnata de egoism pe care o manifesta in pat. Si in ceea ce priveste viata de cuplu, Miss Gratie poseda o serie de calitati pretioase – optimista si ferma, extrovertita si organizata, precum si prietena de incredere, ea este convinsa ca mariajul reprezinta un proiect, care trebuie perfectionat si intretinut. Devine, insa, apatica si dezinteresata daca partenerul de viata nu ii acorda atentia cuvenita. In acest caz, gratioasa sotie este in stare sa lase balta „proiectul“ conjugal si sa caute in alta parte ceea ce ii lipseste in sânul propriului camin.


Sufletul pereche


Barbatii cu grupa sanguina 0 sunt atât amanti foarte buni, capabili fiind sa descopere potentialul sexual cu care este inzestrata din plin Miss Gratie, cât si soti excelenti. Având alaturi un barbat cu grupa sanguina A, ea risca sa teoretizeze mai mult tot ceea ce tine de sex, decât sa il practice. In acest caz, fermecatoarea posesoare a grupei sanguine B va trebui sa aiba ceva mai multa initiativa! In general, cei doi parteneri se completeaza de minune. Daca partenerul pe care l-ati ales este posesorul grupei sanguine B, primul sfat este sa va perfectionati tehnicile sexuale. O astfel de casnicie va fi solida numai daca cei doi parteneri vor avea interese comune. Barbatii cu grupa de sânge AB sunt buni parteneri pentru femeile cu grupa sanguina B. Respectul reciproc, atentia si tandretea sunt niste calitati pe care Miss Gratie le apreciaza foarte mult.


Grupa AB – Miss Virtuozitate


Femeile cu aceasta grupa sunt considerate cele mai sensibile partenere, capabile sa faca pe orice barbat sa uite de problemele ce tin de latura intima a personalitatii sale. Ea intelege care sunt necesitatile partenerului, oricare ar fi acesta, totodata, cunoscându-si foarte bine propriul corp, stie sa se faca fericita si sa daruiasca fericire. Totusi, viata de cuplu alaturi de Miss Virtuozitate nu este o incercare usoara, asa cum nici un barometru din lume nu-i va putea ghici intentiile: ea isi doreste in acelasi timp linistea caminului conjugal si libertate personala, o dezvoltare armonioasa a relatiilor vechi, precum si senzatii noi! Iar daca barbatul s-a obisnuit sa fie cel care are intotdeauna dreptate, va trebui sa admita cu stupoare ca are concurenti pentru acest titlu. Odata hotarâte sa intemeieze o familie, femeile cu aceasta grupa sanguina vor analiza cu mare atentie toate argumentele pro si contra, aspectul financiar reprezentând un factor hotarâtor in luarea unei astfel de decizii. Vor deveni sotii calculate si vor avea grija sa nu le fie lezat propriul interes material.


Sufletul pereche


Viata alaturi de un barbat cu grupa sanguina 0 este posibila numai daca acesta se va arata intelegator si tandru fata de consoarta sa. In caz contrar, ascundeti toate obiectele ascutite din casa! Barbatii posesori ai grupei sanguine A nu sunt tocmai potriviti pentru intemeierea unui camin conjugal. Fiecare dintre parteneri il va considera pe celalalt, mai degraba, frate sau sora, decât sot sau sotie. Barbatii cu grupa sanguina B sunt o partida reusita pentru Miss Virtuozitate, mai ales daca sunt ceva mai tineri decât partenera lor. Cei doi se potrivesc de minune din punct de vedere sexual. In plus, Miss Virtuozitate este gata sa treaca cu vederea micile infidelitati ale sotului, asigurând o comunicare spirituala care sa compenseze imperfectiunile. Barbatii cu grupa sanguina AB reprezinta o sabie cu doua taisuri pentru doamnele cu aceeasi grupa de sânge, putând fi atât parteneri ideali, cât si alegerea cea mai proasta dintre toate. Daca interesele si viziunea lor asupra lucrurilor s-a dovedit aceeasi, atunci relatia lor se va dezvolta in modul cel mai armonios cu putinta. Insa, daca aveti impresia ca va aflati in fata unei persoane care este exact opusul dumneavoastra, nu sperati ca va functiona si in acest caz regula extremelor care se atrag. Nu pierdeti timpul, dedicati-l unor activitati mai constructive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS