Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Disparut doua zile


Un baietel de doi ani si opt luni din Craiova a disparut vineri dupa-amiaza, in conditii neelucidate, in timp ce se juca in fata locuintei sale. Politistii craioveni au fost sesizati in legatura cu disparitia lui Antonio Ion Iancu, de doi ani si opt luni, din localitate, sâmbata, in jurul orei 10.30, dupa ce parintii copilului l-au cautat peste tot. Ultima oara, baietelul fusese vazut sâmbata, pe strada, imbracat intr-o salopeta albastra, incaltat in pantofi sport albi cu dungi albastre. In urma activitatilor intreprinse de politistii doljeni, dar si cu sprijinul cetatenilor, copilul a fost gasit ieri, in jurul orei 12.30, in orasul Filiasi, insotit de Marinela G., de 18 ani, din comuna Iratosu, judetul Arad. Politistii nu exclud posibilitatea ca minorul sa fi fost rapit, motiv pentru care continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care acesta a disparut.(A.M.)


Arme ilegale


Trei doljeni s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, dupa ce ofiterii Biroului Arme, Explozibili si Substante Toxice Craiova au executat joi o actiune pe aceasta linie. Politistii l-au depistat pe Ionut Dumitru, de 21 de ani, din localitatea Poiana Mare, care detinea in mod ilegal la domiciliul sau trei arme neletale – doua pusti si un pistol. Oamenii legii au mai stabilit ca Emanuel Mladen, de 27 de ani, din aceeasi localitate, si Daniel Macamete, de 27 de ani, din Rast, au efectuat fara drept operatiuni cu arme si munitii. (A.M.)


Biciclist accidentat grav


Un barbat din localitatea doljeana Calafat a fost accidentat grav vineri, dupa ce a fost lovit de o Dacie. Paul Daniel Deca, de 40 de ani, din Calafat, se deplasa cu bicicleta, in jurul orei 22.30, pe DJ 561 A, iar in apropierea localitatii Motatei a fost acrosat de masina condusa de Ionel Adrian Giubelan, de 19 ani, din localitate, care a patruns pe contrasens. In urma impactului puternic, biciclistul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru acordarea primelor ingrijiri medicale. Soferul Daciei a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 0,46 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. Pe numele lui Adrian Giubelan a fost intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, iar in functie de numarul de zile de spitalizare ale lui Daniel Deca se va face si incadrarea juridica a faptei. (A.M.)


S-a inecat la pescuit


Un barbat din Craiova s-a inecat in râul Jiu, joi, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut din barca. Nicolae Ochiulet, de 45 de ani, din Craiova, si Daniel Pantelimon, de 28 de ani, din Bechet, au plecat cu barca la pescuit, in jurul orei 21.00, pe râul Jiu, in zona localitatii doljene Gighera. La un moment dat, cei doi pescari s-au dezechilibrat si au cazut in apa, insa doar Pantelimon a reusit sa urce in barca. Se pare ca Ochiulet nu a putut sa se salveze din cauza costumului greu de cauciuc pe care il purta. Politistii si pescarii din localitate nu au reusit nici pâna acum sa scoata la suprafata corpul neinsufletit al craioveanului. (A.M.)


Bomba din sufragerie


Politistii de la Sectia 3 Craiova au avut parte sâmbata, pe 1 aprilie, de o actiune mai putin obisnuita. Ei au fost anuntati de un craiovean ca a gasit o bomba in casa. Ofiterul de serviciu din cadrul sectiei a fost anuntat, in jurul orei 12.00, de craioveanul Petre Argint ca, in timp ce facea curatenie in locuinta sa de pe strada Parului, a gasit o bomba intr-o camera. O echipa de politisti s-a deplasat la fata locului si a constatat ca nu era vorba de o pacaleala. Bomba s-a dovedit a fi un proiectil de calibrul 40 mm din cel de-al doilea razboi mondial. (A.M.)

Exit mobile version