27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCelebri si bogati, dar certati cu legea

Celebri si bogati, dar certati cu legea

Chiar daca la premierele celor mai bune filme din cinematografie sau in concertele sustinute pe marile stadioane ale lumii par de neatins, celebritatile au un punct vulnerabil – egalitatea cu oamenii de rând in fata legii.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, mai multe tabloide din Statele Unite au realizat, recent, un sondaj pe baza articolelor publicate in ultimii 30 de ani, pentru a stabili un clasament al artistilor celebri, bogati si adorati de femei, dar care sunt certati cu legea.


„Who’s Bad?“. Problemele lui Michael Jackson cu legea au fost atât de „impresionante“, incât regele muzicii pop a fost desemnat cel mai mediatizat personaj al anului 2005. Principala cauza a fost procesul in care a fost acuzat de molestarea unui minor bolnav de cancer. In cele din urma, artistul a fost achitat. Cu toate acestea, el a decis sa paraseasca Statele Unite, stabilindu-se in Bahrein.


George Michael. Interpretul piesei sugestive „A different corner“ („Un alt colt“ – n.r.), a fost arestat in primele ore ale zilei de 25 februarie de politia britanica. Se pare ca un trecator l-a vazut pe artist in masina personala „prabusit“ peste volan si a alertat fortele de ordine. In urma unei perchezitii minutioase, oamenii legii au descoperit in vehicul si doua pachete cu canabis. Cântaretul a mai avut de-a face cu politia in 1998, când a fost arestat pentru acte obscene comise intr-o toaleta publica din Los Angeles.


Boy George. Fostul vocalist al trupei Culture Club a fost retinut in 2005 dupa ce politistii au descoperit in apartamentul sau, din New York, 13 pachete cu cocaina. La interogatorii, artistul a declarat ca drogurile nu ii apartin si nu are nici cea mai mica idee cum au ajuns in locuinta sa. Daca va fi gasit „vinovat“, Boy George ar putea fi condamnat la inchisoare pentru minimum cinci ani.


Phil Spector. Controversatul producator din industria muzicii a fost arestat in februarie 2004, fiind suspectat de crima. In dosarul depus impotriva lui Spector se arata ca o femeie a fost impuscata mortal pe proprietatea sa din Los Angeles. Prima audiere in acest caz a avut loc pe 16 septembrie 2005.


Al Pacino. In 1961, cunoscutul artist, care atunci avea numai 21 de ani, a fost arestat in Rhode Island fiind acuzat de port ilegal de arma.


Bobby Brown. Condus sub influenta alcoolului, depasirea limitei legale de viteza, posesie de marijuana, din nou depasirea limitei legale de viteza, condus fara permis auto, incalcarea prevederilor eliberarii conditionate si agresarea unei persoane sunt numai câteva dintre „prerogativele“ cu care se poate mândri cântaretul. Nu e de mirare ca sotia sa, Whitney Houston, a avut probleme cu drogurile.


Frank Sinatra. Desi a fost adorat de femei si respectat de barbati, nici macar Sinatra nu a scapat de ochiul agil al legii. In 1938, el a fost acuzat ca are relatii sexuale cu o femeie casatorita. Cu siguranta, in zilele noastre Sinatra ar fi fost un artist „fara pata“.


Christian Slater. Starul din „Young Guns“ a fost arestat pe aeroportul JFK, din New York, in 1994. Ca o ironie a sortii, el a fost acuzat de posesie ilegala de arma. De asemenea, actorul a fost retinut de politistii new york-ezi in mai 2005, in urma plângerii formulate de o americanca, de 52 de ani, care sustinea ca actorul ar fi ciupit-o de posterior pe strada. Dupa un proces scurt s-a stabilit ca acuzatiile aduse impotriva lui Slater sunt „nefondate“.


Bill Gates. Desi este greu de crezut, pâna si miliardarul de la Microsoft a avut probleme cu legea. El a fost retinut de politisti in 1977, pentru incalcarea regulilor de circulatie.


Keanu Reeves. „The One“, cum a fost supranumit artistul, dupa celebra trilogie „Matrix“, a fost arestat in Los Angeles in 1993, fiind acuzat ca a condus sub influenta alcoolului.


OJ Simpson. In 1995, celebrul jucator de fotbal american a fost declarat „nevinovat“ in „procesul secolului“, in care fusese acuzat de uciderea fostei sale sotii, Nicole, si a prietenului acesteia, Ronald Goldman. Juriul i-a hotarât nevinovatia in unanimitate, având ca timp de gândire mai putin de patru ore. Cu toate acestea, in 1997 sportivul, devenit actor, a fost gasit „responsabil“ pentru moartea lui Ronald Goldman, precum si pentru agresarea lui Goldman si a lui Nicole Simpson, de catre un tribunal civil. „The Juice“, cum mai este cunoscut jucatorul de fotbal, a fost obligat sa plateasca daune de 33,5 milioane de dolari tatalui lui Goldman.


Robert Downey Jr. Problemele cunoscutului actor au inceput in 1996, când politistii au gasit in masina sa cocaina, heroina si un pistol. In august 1999, el a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru incalcarea prevederilor eliberarii conditionate, dar a stat in spatele gratiilor doar un an.


Tocmai când parea sa-si revigoreze cariera, cu un rol episodic in serialul „Ally McBeal“, actorul a fost arestat din nou, scenaristii fiind nevoiti sa rescrie paginile pentru ultimele episoade.


Russell Crowe. Actorul a fost arestat in iunie 2005 dupa ce a aruncat cu un un telefon intr-un angajat al unui hotel din Manhattan. Starul australian a fost acuzat de agresiune de gradul doi si posesie de arma (aparatul de telefon – n.r.), care se incadreaza la delict de gradul patru. In cazul in care va fi gasit „vinovat“, artistul risca sa petreaca urmatorii sapte ani in inchisoare.


Ozzy Osbourne. Controversatul vocalist al trupei Black Sabbath pare sa nu fi avut chiar atâtea probleme cu legea, cum ne-am fi asteptat.


El nu a fost arestat decât de trei ori: in 1982, pentru ca a urinat in apropierea monumentului Alamo, fiind imbracat cu o rochie a primei sale sotii; in 1984, când a fost retinut de politie pentru ca era beat in public si in 1989, artistul fiind arestat pentru ca si-a amenintat cu moartea pe a doua sotie, Sharon Osbourne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS