10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCe nu suporta barbatii in pat?

Ce nu suporta barbatii in pat?

E greu de spus ce nu suporta barbatii in pat. Sunt multi barbati si câte case, atâtea obiceiuri, asa ca pentru a contura o idee despre ce nu le place barbatilor ca femeile sa faca in pat ar fi fost nevoie de o documentare care sa dureze un timp indelungat. Insa, lucrurile de mai jos va pot da niste idei generale despre ceea ce trebuie sa nu faceti, pentru ca iubitul dumneavoastra sa se simta cel mai fericit cu dumneavoastra in pat.


Femeia muta


Majoritatea barbatilor nu suporta in pat o femeie muta. Pentru ei, o femeie care in timpul sexului nu zice nimic, este de rau. Nu a zis nimeni ca respectiva trebuie sa vorbeasca precum intr-un film porno cu dictionarul de jargon lânga pat, dar barbatilor se pare ca le place sa-si auda iubita cum are orgasm, când vrea mai mult intr-un anumit fel, etc. De ce? Destul de simplu. Barbatilor le place lauda, asa ca o femeie super multumita de el in pat, il face sa se simta rege.


Un barbat se excita foarte mult când vede ca partenera lui este in al noualea cer, este un fel de feed-back: ele se exprima in timpul sexului, iar el, impulsionat de faptul ca ei ii place si ii spune asta, va avea performante si mai bune. Oricum, o femeie care nu urla, nu tipa, care nu zice „vai, iubitule, este atât de bine“, face ca sexul pentru un barbat sa fie o chestie foarte anosta.


Rigiditate vizavi de sex


Se pare ca expresia „doamna pe strada si prostituata in pat“, se potriveste cu realitatea. Nu este nimic mai rau decât momentul când el ajunge cu o femeie in pat si ea vrea cu lumina stinsa, doar pozitia „misionarului“ si, daca asta se combina cu cea mai de sus, este de rau.


Se pare ca o femeie, daca este reticenta in pat nu prea face bine si, daca totusi nu poate sa fie altfel, macar sa incerce sa nu le faca si pe celelalte.


Lipsa initiativei


Lipsa initiativei este, cu siguranta, un lucru negativ. O femeie care nu zice când vrea sex, care in momentul in care face sex nu face nimic de bunavoie, sigur are mult de pierdut. Multi barbati au imaginatie in ceea ce priveste sexul.


Aproape 100% isi doresc sex oral de la partenera lor, iar un bun procent din acestia isi doresc sa faca sex oral partenerei.


Multi vor pozitii diferite, practici diferite etc. Partea proasta este ca femeile de lânga ei nu au initiativa si ei se simt vinovati pentru ca au.


Aceste trei „probleme“ ale unor femei in pat sunt, in multe dintre cazuri, generale, si majoritatea barbatilor sunt de acord ca nu le suporta in pat.


Cu siguranta, luat fiecare caz in parte, se vor descoperi ca sunt mii de alte lucruri pe care o femeie ar trebui sa nu le faca atunci când iubitul ei este lânga ea.


Dar, barbatii sunt diferiti. Sunt destul de multi si cei care au spus ca prefera, in locul unei vampe, o tipa care e naiva, ingenua, supusa etc. Un lucru e sigur, indiferent de barbat: daca exista comunicare, puteti afla ce isi doreste sau ce nu suporta la dumneavoastra partenerul, in pat, cu conditia sa il faceti sa se simta in siguranta si sa il intelegeti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS