3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Pacient in spitalul nesimtirii“, publicat pe 24 martie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


http://www.gds.ro si [email protected]


Elena


Este cumplit ce se intâmpla in spitalele din Craiova. Mizeria care este in spitale si indiferenta cadrelor medicale intrec cu mult limita bunului-simt si a normelor de conduita, nu mai vorbim de normele sanitare. Desi bietul om venise sa se interneze la „urgenta“, numai de urgenta nu a avut parte, la fel ca dl Lazarescu din „Moartea d-lui Lazarescu“. Mai este si grandomania de care sufera doctorii, sunt deranjati de la vizita pacientilor in saloanele „curate“, nu trebuie sa vada in fata ochilor bieti oameni cu sufletul la gura cerând ajutor.


Securistu’


Totul se rezuma la lipsa de educatie!!!


Sanatos „GRAV“


Asistenta sanitara este la pamânt in Spitalul Clinic de Urgenta din Craiova. Inca un exemplu: bolnavii de insuficienta renala tratati prin hemodializa, o boala grava, nu beneficiaza de asistenta de specialitate pe perioada celor patru ore de dializa. Sporadic mai vine câte un rezident cu un stetoscop in mâna, care trece pe la fiecare pacient imobilizat si simuleaza un control, care la 14 bolnavi nu depaseste in total 15 -20 minute. Starea unui bolnav dializat in procesul de dializa se schimba de la minut la minut. Asistentele de serviciu nu au competenta profesionala pentru a prescrie un tratament medical de urgenta. Propunere: decât sa isi desfasoare activitatea, cei trei medici plus seful de clinica; dimineata in clinica sa se repartizeze doi medici, in schimburi, in sala de dializa. In alta ordine, medicamentele pe programe nu sunt suficiente, nu vin la timp si se mai dau pe sub mâna.


elena


Rusine sa le fie! Sunt oameni bolnavi, amarâti, fara bani, dar care au mai mult bun-simt si omenie decât angajatii din Spitalul de Urgenta din Craiova.


Maria


Lamentarile sunt de prisos… mai avem mult pâna departe… E drept ca si medicii au un soi de aroganta pe care nici eu (care stau in preajma lor zi de zi) nu o inteleg…, dar aroganta intruchipata e reprezentata de asistente si brancardieri care, in loc sa-si faca treaba, nu fac altceva decât sa atraga atentia tuturor, sa critice, sa sara de gâtul tinerilor rezidenti. Incorect, nedrept, injust…, dar oare ce mai e just la noi, domnilor?


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS