Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Doi batrânei – surprinsi in timp ce faceau sex intr-o masina in miscare


Agentii de la Politia Rutiera din Cologno al Serio, Italia, au avut parte de o surpriza dupa ce au oprit o masina care circula haotic pe autostrada. Dupa cum informeaza Reuters.it, pentru ca autoturismul se deplasa in zig-zag pe strada, agentii au decis sa-l opreasca. Nu mica le-a fost mirarea sa dea peste o femeie de 70 de ani, complet dezbracata, care incerca sa faca sex cu soferul, un barbat cu 11 ani mai tânar. Dupa ce au asteptat ca amorezii sa se imbrace, politistii i-au cerut soferului „sa sufle in fiola“. „Avea o alcoolemie de trei ori peste limita normala. Noi credem ca au baut ceva la prânz, iar apoi lucrurile au scapat de sub control“, a declarat comandantul politiei.


Autoturism cu felina la motor


O pisicuta din Emiratele Arabe a scapat cu viata in urma unei calatorii de 160 km sub capota unei masini. Dupa cum informeaza Krone.at, felina a reusit sa supravietuiasca dupa ce s-a prins cu ghearele de motor. Proprietarul autoturismului a observat pisica persana, pe nume Tosca, abia la sfârsitul calatoriei din Dubai spre Abu Dhabi, când un prieten i-a atras atentia asupra „unei chestii ciudate“ care atârna sub motor. Când au deschis capota, barbatii au gasit-o pe Tosca, speriata de moarte in urma acestei aventuri. Din câte se pare, „chestia ciudata“ ce atârna sub motor nu era altceva decât coada stufoasa a pisicii, care se arsese. In rest, pisicuta este sanatoasa. Gratie placutei cu numele sau, prinsa de gât, Tosca a putut fi restituita stapânei sale.


Spiritul lui John Lennon – contactat pentru o emisiune TV


Legendarul membru al formatiei Beatles, John Lennon, va fi protagonistul unui controversat program de televiziune in care un mediu va incerca sa intre in legatura cu spiritul marelui disparut. Dupa cum informeaza Contactmusic.com, producatorii emisiunii „The spririt of Diana“, emisiune in care un mediu a incercat sa intre in legatura cu spiritul printesei Diana, s-au gândit sa repete experienta si au realizat un nou program, ce urmeaza sa fie difuzat luna viitoare in Statele Unite. Fanii formatiei Beatles si nu numai va trebui sa scoata din buzunar 9,95 dolari pentru a urmari marele moment. „The spirit of John Lennon“ este realizata fara acceptul vaduvei acestuia, Yoko Ono. In emisiune va aparea un mediu indian, care afirma ca poate intra in legatura cu spiritul lui Lennon ca sa primeasca muzica si versuri.


Angelina Jolie – „slabiciunea“ lesbienelor


Frumoasa actrita americana Angelina Jolie este vedeta cu care cele mai multe lesbiene ar dori sa aiba o aventura. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, superba bruneta s-a dovedit a fi pe placul citioarelor revistei Diva, multe dintre acestea marturisind ca Jolie este protagonista multor fantezii pe care le au. Vedeta din „Tomb Raider“ le-a devansat in clasament pe Portia De Rossi, o lesbiana recunoscuta, dar si pe protagonista din „Basic Instinct“, Sharon Stone. Printre preferatele lesbienelor se mai afla si Jodie Foster, Queen Latifah, Halle Berry, Charlize Theron, Salma Hayek sau Drew Barrymore.


Adrian filmeaza in Craiova


Adrian Demetrian, fostul concurent de la Big Brother, si-a inceput ieri filmarile la un nou videoclip. Michael Pow, Alex, Connect-R, trupa CIA, Sorin de la Grupa Mare, o trupa de break-danceri si o multime de fete frumoase (manechine de la One Models) s-au prezentat ieri-dimineata intr-o discoteca din Craiova si au luat aminte la indicatiile regizorului pentru ca piesa „Sus-sus“ sa beneficieze de un videoclip de exceptie. Si, cu siguranta, produsul final va fi pe placul artistului, având in vedere ca Adrian este cel care semneaza regia si scenariul materialului. „Piesa este un featuring cu Michael Pow si a fost produsa de mine impreuna cu Conect-R, Ilogic si Bean“, a precizat Adrian, care in vara se pregateste sa-si lanseze pe piata primul sau album intitulat „Inceputuri“.

Exit mobile version