16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Bijuterii din aur pentru profesoare“, publicat pe 9 martie in cotidianului nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:http://www.gds.ro si [email protected]


Securistu


In tot ce se intâmpla in scoala se reflecta clar tot ce se intâmpla in societate. Intrebati-i pe copii si chiar pe o parte din dascalii lor care este diferenta dintre cadou si dar si veti avea o surpriza mai putin placuta. Pe vremea când multi dintre noi eram elevi, unii chiar studenti, era suficienta o floare si o urare facuta cu inima deschisa. Cu ce scop ascuns in intimitatea gândirii noastre trimitem copiii la scoala sa ofere obiecte costisitoare, când o floare oferita sincer, fara nici un gând ascuns, ar fi mai mult decât de ajuns. Se pare ca in unele cazuri dascalii sugereaza copiilor ce ar dori sa primeasca. Unii o fac discret, iar altii fatis fara nici o retinere si in unele cazuri, mai rare, unii dascali chiar se supara… La Multi Ani! tuturor doamnelor si domnisoarelor de la catedra si sa mai auzim si de bine!…


de Dalalla


Da, obiceiurile proaste se deprind din scoala, iar in societate se perfectioneaza. Profesorii au decazut si moral, si intelectual.


de aby20


Intrebarea care ne face sa gândim (cel putin sa incercam sa gândim) profund la saracie este «dar la femeia de serviciu s-a gândit cineva?» buna intrebare!!! Am vazut aseara la tv, pe un post central, o emisiune dedicata si femeilor mai sarace!!! In paralel, pe alt canal, era o emisiune cu si despre femeile cu bani… femeile care au reusit in viata!!! In primul caz… o femeie isi dorea sa aiba casa… o familie… serviciu…. si posibilitatea de a merge la piata dupa programul de lucru si a se ingriji de gospodarie! In cazul al doilea, femeile alea visau la feti-frumosi… bani…. si o cariera care sa le confere posibilitatea de a intra in istorie… o cariera care sa le ajute sa cunoasca nemurirea…. In situatia asta stau si ma gândesc… oare ce este mai de valoare in viata????


Oare la femeia de serviciu… la cersetoarea de la coltul strazii… la femeia de la semafor care vinde ziare… care spala parbrize… oare la femeile astea s-a gândit cineva??? Si daca da… ce ati facut in acest sens!!!


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU