Acasă Local Sabii si pistoale la strip-tease

Sabii si pistoale la strip-tease

Doi craioveni sunt cercetati penal dupa ce joi au amenintat cu armele angajatii clubului „Macho“ din Craiova, au lovit un politist si au spart geamurile Sectiei 4 Politie.


Florin Cioana, de 38 de ani, si Bogdan Dumitru, zis „Spic“, de 27 de ani, au fost retinuti de politistii doljeni joi dimineata, in jurul orei 7.00, dupa ce Daniela C., de 30 ani, ospatarita a clubului de strip-tease „Macho“, a anuntat oamenii legii ca acestia, aflându-se in stare avansata de ebrietate, erau pusi pe scandal si o amenintau cu un pistol si o sabie. Cei doi barbati au stat in clubul de strip-tease toata noaptea, iar dimineata nu au vrut nici in ruptul capului sa achite consumatia, in valoare de 2,5 milioane de lei. De aici a pornit un taraboi care s-a stins abia dupa ce Florin Cioana a fost arestat pentru 30 de zile.


Injuraturi ca la usa… clubului


Dupa primirea apelului telefonic, un echipaj de la Sectia 4 s-a deplasat la fata locului pentru aplanarea conflictului, numai ca, la vederea celor doi politisti – un barbat si o femeie – Cioana si Dumitru au inceput sa-i injure. Pentru ca nu aveau cum sa le faca fata celor doi scandalagii, politistii au chemat intariri, o duba de la aceeasi sectie venind in scurt timp la „Macho“. Nici la vederea numarului mare de agenti cei doi barbati nu s-au inmuiat. Toti politistii au fost injurati ca la usa cortului, ba mai mult, când sa fie introdusi in duba, Cioana i-a „articulat“ un cap in gura unui agent. Printre balacareli si injuraturi, oamenii legii i-au perchizitionat pe cei doi, asupra lui Florin Cioana fiind gasit un pistol cu gaze fara munitie, iar in masina lui Bogdan Dumitru un cutit tip sabie, cu lungimea de 52 de centimetri. Intr-un final, scandalagiii au fost urcati in masina politistilor si transportati la sectie pentru continuarea cercetarilor.


De la ultraj la distrugere


Circul a continuat si la Sectia 4, unde cei doi au fost condusi in birouri separate pentru audieri, ofiterii prezenti fiind facuti in fel si chip. „Cu toate ca lucrez in politie de 20 de ani, nu am mai vazut asa ceva pâna acum. Nu a fost chip sa ne intelegem cu ei. Abia dupa câteva ore, dupa ce au inceput sa se trezeasca, s-au mai linistit“, a declarat scms. Valentin Gavrila, seful Sectiei 4 Politie Craiova. In timpul taraboiului facut la sectie, Cioana a spart cu capul doua geamuri de la fereastra biroului in care era audiat. Oamenii legii au stabilit ca acest gest a fost facut pentru a se rani si a putea spune mai târziu ca a fost abuzat de catre politisti, lucru care s-a si intâmplat, avocatii celor doi pledând pentru purtare abuziva din partea politistilor.


In urma cercetarilor s-a stabilit ca Florin Cioana nu avea autorizatie pentru detinerea si purtarea armelor de foc. Pistolul si cutitul au fost retinute in vederea continuarii cercetarilor, iar in urma probelor oferite de catre politisti, Parchetul de pe lânga Judecatoria Craiova a dispus cercetarea in stare de libertate a lui Bogdan Dumitru pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice si pentru port ilegal de arma alba. Florin Cioana a fost prezentat Judecatoriei Craiova, care a emis pe numele sau mandat de arestare pe 30 de zile pentru savârsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, ultraj la politist si distrugere.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version