16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProstitutie in floare, de Dragobete

Prostitutie in floare, de Dragobete

Zeci de prostituate au fost descoperite de jandarmi, in urma unei actiuni pe Valea Oltului, in seara de Dragobete. Vânzatoarele de placeri au fost saltate si din cabinele tirurilor, chiar in timp ce faceau sex.


Vineri seara, ora 21.10. Cele doua dube ale jandarmilor pornesc in misiune, pe DN 7, unde sunt amplasate majoritatea parcarilor turcesti. Masinile se deplaseaza cu viteza, insa fara girofaruri. Prima actiune e programata in parcarea SC USLU SRL de la Robesti, unde de regula presteaza cele mai multe prostituate. Echipajul de jandarmi nu a avut prea mult de cautat dupa pasarile de noapte, fiind depistate la „munca“ 13 „bucati“. Vazând ca le-a fost intrerupta distractia, „fetitele“, si-au pus gecile in cap si s-au ferit de bliturile jurnalistilor. Turcii au comentat si ei pe dupa tiruri, mai ales ca platisera cu câtiva euro buni partidele inainte de venirea fortelor de ordine. Seara de Dragobete a fost totusi una dintre cele bune, pentru tinerele prostituate, parcarile fiind pline de clienti straini. In duba, surprize mari. Mai bine de jumatate dintre fete erau cu „antecedente“, asa ca identificarea datelor personale nu a fost prea dificila.


Totusi, jandarmii au dat si peste prospaturi. Doua minore de 17 ani nu figurau pe vechea lista. Crezând ca pot scapa de amenda, adolescentele le-au dat batai de cap jandarmilor, motivând ca nu stiu numele parintilor si nici data la care s-au nascut ele. In timp ce oamenii legii completau procesele-verbale, iar prostituatele faceau rând lânga duba, vreo doua „fetite“ s-au gândit sa dezvaluie motivele pentru care se vând la drumul mare.


„Vrea omul sa-i fac un oral, n-am voie sa comentez“


Cu un limbaj de mahala si cu pieptul inainte, prostituatele mai mult s-au plâns, pozând in victime. „Fac asta de vreo cinci luni! Stau si eu pe unde apuc cu gazda in Râmnicu Vâlcea si noaptea vin la turci. Ce sa muncesc altceva? Sa ma duc sa ma terfeleasca un patron scârbos pe trei milioane? Parintii mei stiu ca stau cu gazda ca sa termin niste cursuri de ospatar“, a marturisit Ancuta F., de 17 ani, din Câineni.


Fata, imbracata in haine cu paiete, incaltata cu tocuri de 15 centimetri, a recunoscut ca uneori ii este teama de clienti care o platesc pentru sex. „Românii sunt ai dracu! Te culci cu ei si apoi nu platesc… Strainii sunt mai altfel, chiar daca te lovesc. Unii sunt ca apucatii, dar trebuie sa le faci mofturile. Câteodata ma mai tem, ca nu stiu la cine ma urc in masina. Vrea omul sa-i fac un oral, n-am voie sa comentez“, a povestit Ancuta. La Robesti, jandarmii au sanctionat si o tânara de 20 de ani care a declarat ca se prostitueaza pentru a-si intretine copiii.


Prostituata, surprinsa lânga client, a afirmat ca are acasa trei copii, cel mai mic având vârsta de cinci ani. „Nu suntem asa cum credeti voi! Avem si noi suflet si pe mine nu ma rabda, când imi plâng copiii de foame. Unul dintre ei sufera de un handicap si cu ce vrei sa ma duc la doctor sa-i platesc tratamentul? Nu, draga, pe ochi frumosi nu-ti da nimeni nimic!“, a explicat Cristina, din Calimanesti. Dupa aproape o ora de interogatorii, jandarmii au dat la Robesti amenzi in valoare de 6.250 de lei. Cele care au incasat contraventiile erau prostituate din Vâlcea, Brasov, Olt, Bacau si Sibiu.


Show cu injuraturi


Ora 23.40. Jandarmii intervin in parcarea SC RACOM SRL, din apropierea localitatii Cornetu. Zarva mare si aici. Prostituatele care ramasesera pe baricade isi rodeau unghiile de nervi. „Proaste am fost ca am ramas. Trebuia sa le ascultam pe celelalte care au mirosit chestia asta si sa plecam ca ele, acum patru ore“, se auzea din grup. La Cornetu, „fetitele“ au fost ridicate din toaleta, unde credeau ca se pot ascunde. Una dintre ele, o blonda focoasa, e mai vorbareata. Ea reuseste sa afle ca una dintre colegele de breasla, minora de altfel, e fugita de acasa. Nu ca ar fi vrut, ci pentru ca tatal sau nu o primea fara bani. „Am fost si in Turcia si nu am rezolvat nimic. Dar sa-mi fi facut mie tatal meu asa, sa mor de nu ii bagam cutitul in gât! Si eu am copii acasa, dar nu m-am dus sa cer o coaja de pâine la nimeni. Asa am ajuns sa ies la produs“, a declarat prostituata din Alba Iulia. La Cornetu, jandarmii au mai impartit amenzi de 1.500 de lei, la fetele venite tocmai din Cluj, Mures sau Galati.


Trecut de miezul noptii. Urmatoarea parcare vizata, SC ALIMU COM SRL, situata in apropiere de orasul Brezoi. Aici, dezmat pe cinste. Unele fete au fost luate din bodega, iar altele din cabinele tirurilor.


Intrucât perdelele se miscau si, la fel si cabinele, jandarmii i-au somat pe turci sa coboare cu fetele din masina. Suparata foc, una dintre fete, pe nume Demelza, a injurat toata lumea din parcare, alegându-se cu o amenda in plus. La SC ALIMU COM, valoarea amenzilor s-a ridicat la 2.700 de lei. Aceasta a fost prima actiune in forta a jandarmilor de la inceputul anului. In ciuda faptului ca distractia le-a fost intrerupta, fetele cu tupeu si-au vazut de treaba mai departe, iar unele au si multumit pentru surpriza facuta de Dragobete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS