5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljInspectorii OJPC Dolj, tentati cu sticle de whisky

Inspectorii OJPC Dolj, tentati cu sticle de whisky

La fel de „imuni“ la tentatiile oferite de craioveni pentru „trecerea cu vederea“ a unor abateri se declara si inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.


Insusi directorul institutiei recunoaste ca oamenii incearca sa se „revanseze“ sau incearca sa-i imblânzeasca pe inspectorii aflati in control, insa acestia sunt instruiti sa fie de neinduplecat. „Chiar in ziua in care am fost numit director al Oficiului pentru Protectia Consumatorului Dolj am intrunit intreg personalul si am tinut o sedinta. Atunci le-am spus tuturor inspectorilor ca prima conditie pe care le-o adresez este sa nu primeasca spaga. Le-am spus clar ca, daca aflu ca primesc mita, ii dau afara din institutie. Va fi suficient doar sa simt asa ceva, ca voi lua masuri drastice cu acea persoana. Când am fost de acord sa devin director, aveam o avere insemnata, am avut societati, am case, masini, bani si nu am nevoie de atentiile nimanui. Sunt insa situatii când multi patronii considera ca nu am fost extrem de drastic, ca le-am mai oferit o sansa sa se puna la punct cu normele igienico-sanitare sau de alta natura si incearca sa fie draguti. De obicei ma invita sau incearca sa imi ofere o sticla de whisky, dar pe care bineinteles o refuz, pentru ca nu am nevoie de nimic de la nimeni“, a precizat Gheorghe Marinescu, director al OJPC Dolj.


In plus, directorul institutiei amintite a mentionat ca de când se afla la conducerea OJPC Dolj nu a auzit pe nimeni vorbind despre inspectorii institutiei pe care o conduce ca ar primi spaga si ca de obicei comerciantii primesc sanctiuni extrem de mari de la Garda Financiara, nu de la OJPC…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU