3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Un „spion“ CIA fura lenjeria intima a colegelor de munca


George Dalmas, un agent secret, de 44 de ani, angajat la CIA, a ajuns in spatele gratiilor, din cauza pasiunii sale mai putin obisnuite. Dupa cum informeaza Libero.it, agentul obisnuia sa fure lenjeria intima din casele colegelor sale de serviciu. In cazul in care doreste sa fie din nou liber, Dalmas va trebui sa scoata din buzunar un milion de dolari, cautiunea fixata de judecatorul care se ocupa de cazul sau. Pasiunea lui Dalmas pentru lenjeria intima se transformase in obsesie, acesta colectionând in timp câteva mii de sutiene si chilotei. Potrivit anchetatorilor, barbatul, care a fost prins in timp ce sterpelea chiloteii colegelor, alegea de obicei doar casele agentelor carora le cunostea programul si obiceiurile.


Mama si fiica au nascut la 90 de minute una dupa alta


9 februarie va fi o zi care va ramâne pentru totdeauna in istoria familiei Callister, din statul american Utah. Dupa cum informeaza Krone.at, in 90 de minute atât mama Sherri, cât si fiica ei, Chelsee, au nascut, in aceeasi incapere a Utah Valley Medical Regional Centers. De fapt, Chelsee ar fi trebuit sa nasca pe 17 aprilie, insa din cauza unor complicatii, tânara de 22 de ani a fost internata mai devreme in spital. Medicii s-au vazut nevoiti sa provoace pe cai artificiale nasterea, pentru a salva viata copilului si a mamei. Astfel, a venit pe lume o fetita sanatoasa, pe nume Bentley May. Ceva mai târziu, a fost adusa la spital si mama lui Chelsee, Sherri, de 42 de ani, care a nascut tot inainte de termen cu câteva saptamâni, aducând pe lume un baietel de aproape trei kilograme, pe nume Dakota Dean.


O pisica a supravietuit unei caderi de la 18 metri


O pisica a supravietuit dupa ce a cazut de la fereastra unui apartament, aflat la 18 metri de sol. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Andrea Newman, din Londra, a fost convinsa ca pisica sa, pe nume Zsa Zsa, si-a pierdut viata in urma caderii. „Este uimitor ce s-a intâmplat. Arsesem mâncarea in bucatarie si a trebuit sa deschid geamul. Pentru câteva secunde nu am fost atenta, momente in care Zsa Zsa a cazut. Când am privit pe fereastra, pisicuta mea se uita la mine si mieuna“, a declarat Newman. Potrivit sursei citate, in urma caderii, felina, de noua ani, a scapat cu cinci oase rupte. Dupa numai doua zile, ea a putut sa mearga din nou.


George Clooney – in spatele gratiilor


George Clooney si-a incântat fanii saptamâna aceasta, realizând câteva scene din noul sau film, „Michael Clayton“, intr-o inchisoare din New York. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, in pauzele dintre filmari, celebrul actor si-a facut timp sa stea de vorba cu personalul care asigura securitatea inchisorii din Queens. Unul dintre agentii de paza a declarat: „Clooney este un domn desavârsit. M-a intrebat daca imi place ceea ce fac, iar eu i-am raspuns: «Imi place foarte mult, dar as face schimb cu tine in orice zi»“. De asemenea, un ofiter a precizat: „As fi vrut sa-i telefoneze sotiei mele de Sfântul Valentin, dar era prea târziu – 14 februarie trecuse“. Potrivit sursei citate, aceasta nu este prima oara când starul din „Syriana“ filmeaza in spatele gratiilor.


Lisa Marie Presley – a patra oara in fata altarului


Lisa Marie Presley, fiica celui supranumit „King of Rock’n’Roll“, Elvis Presley, s-a casatorit pentru a patra oara. Dupa cum informeaza Krone.at, de data aceasta, alesul Lisei este chitaristul si producatorul Michael Lockwood. La ceremonia care a avut loc in Japonia a participat si primul sot al solistei, Danny Keough. Dupa divortul de Keough in 1994, Presley a fost casatorita timp de doi ani cu popstarul Michael Jackson. Urmatoarea sa casnicie, cea cu Nicholas Cage, s-a terminat inainte de a incepe propriu-zis. Dupa doar trei luni, cei doi soti au decis sa isi spuna adio, acesta fiind unul dintre cele mai scurte mariaje din istoria Hollywoodului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS