Acasă Local Chilotei „revitalizanti“ – ultimul racnet in materie de lenjerie intima

Chilotei „revitalizanti“ – ultimul racnet in materie de lenjerie intima

Un nou model de lenjerie intima face furori printre reprezentantii sexului tare din Australia. Dupa cum informeaza Tgcom.it, ultimul racnet in materie de lenjerie intima pentru barbati sunt chilotii pe baza de vitamina C si ginseng, care au capacitatea de a-l „revitaliza“ pe utilizator. Producatorii, incurajati de succesul enorm de care se bucura noul articol de lenjerie intima, pregatesc deja o versiune „super“, pe baza de Viagra.


Chiloteii „stimulanti“ se numesc AussieBum Essence si contin microcapsule introduse in interiorul fibrelor de material. Substantele eliberate pe pielea celui care poarta lenjeria „minune“ sunt pe baza de acerola (vitamina C) sau ginseng, o planta tonifianta chineza, ambele având proprietati energetice si regenerative. Materialul din microfibre din care este realizata lenjeria a fost realizat de compania italiana Jersey Lomellina, in timp ce tratamentul de substante ce vine in contact cu pielea a fost pus la punct de compania farmacologica Bayer. Substantele ramân active in chilot, rezistând la maximum 15 spalari la masina.


„In materialul pe baza de microfibre pot fi indroduse tot felul de substante si tesatura le elibereaza pentru o anumita perioada. Acest produs deosebit ofera barbatului care il poarta o senzatie speciala si este o experienta inedita. Barbatii din zilele noastre sunt tot mai interesati de aspectul propriului corp si vor sa experimenteze senzatii de placere“, a explicat Sean Ashby, fondator al AussieBum.


Desi a fost lansata cu mai putin de o luna in urma, noua linie de lenjerie intima s-a bucurat de un succes enorm, chiloteii minune fiind vânduti deja in peste 25.000 de exemplare si sunt prezenti in principalele centre comerciale din lume, printre care Selfridges si KaDeWe.


Si nu doar australienii au parte de aceasta bucurie. AussieBum este distribuit in peste 70 de tari si este disponibil si pe internet.

Exit mobile version