24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolitistii doljeni, soferi nepriceputi

Politistii doljeni, soferi nepriceputi

Politistii doljeni conduc prost. Cel putin asa s-a dovedit in aceasta saptamâna, in care au produs trei accidente. Daca luni au facut-o lata un comisar de la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Dolj si un agent (promotia 2005) de la Postul de Politie Cârna, marti au fost trei ceasuri rele pentru politistii de la Crima Organizata.


Masina de la Crima Organizata s-a oprit in pom


Marti, cu putin inainte de prânz, doi politisti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Craiova s-au suit in masina de serviciu – un Volkswagen Vento – si au plecat catre Calafat, in misiune. La volan se afla inspectorul principal Dan Scarlat, iar comisarul Laurentiu Gulin ocupa locul din dreapta fata. Au urcat dealul Podariului si se indreptau catre Radovan, pe DN 56. Drumul fiind uscat, soferul a accelerat. Ajungând in zona padurii Radovanului, masina politistilor de la Crima Organizata a trecut peste o portiune in care gheata de pe sosea nu apucase sa se topeasca. Soferul a pierdut controlul asupra directiei de mers, masina a derapat, a iesit de pe carosabil si s-a izbit violent cu partea din spate de un pom. Autoturismul a fost grav avariat, iar cei doi politisti au fost raniti, fiind transportati la Spitalul de Urgenta Craiova pentru a primi ingrijirile medicale necesare.


„Au prins o portiune unde drumul era umbrit de copaci si gheata nu apucase sa se topeasca. Au derapat, iar masina s-a rasucit si s-a izbit cu partea din spate de un pom. Bine ca n-au intrat direct in pom ca, Doamne fereste, le sareau ochii! Asa, au ramas sub observatie la spital, dar n-au mare lucru“, a declarat comisarul-sef Gheorghe Bica, seful BCCO Craiova. Mai grav ranit se pare ca a fost comisarul Laurentiu Gulin, care a fost internat la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, insa, in urma investigatiilor, s-a stabilit ca nu necesita tratament in spital, fiind externat ieri-dimineata. Cât despre inspectorul Scarlat, acesta va fi nevoit sa suporte din propriul buzunar repararea masinii de serviciu.


Doua accidente intr-o zi


Intr-o singura zi, luni, politistii doljeni au produs doua accidente rutiere, ambele din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In jurul orei 13.00, pe portiunea de drum dintre Podari si Radovan, comisarul Ristea Teodoru de la Politia de Frontiera, aflat la volanul unui VW Polo, a intrat pe contrasens, unde a tamponat o Dacie, provocând ranirea grava a soferului acesteia. In aceeasi zi, la 18.50, agentul Marinel-Alin Pomana de la Postul de Politie Cârna a pierdut controlul masinii in Cerat, lovind doi copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII