Acasă Local DJ-ul din Cârcea, dupa gratii

DJ-ul din Cârcea, dupa gratii

Judecatorii Tribunalului Dolj au emis ieri mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Florin Hertek. Barbatul si-a batut concubina cu bestialitate, dupa care a supus-o la perversiuni sexuale.


Florin Hertek, de 36 de ani, zis Tacanel, din localitatea doljeana Cârcea, a primit ieri mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Capetele de acuzare sunt lipsire de libertate si supunerea la perversiuni sexuale a unei persoane impotriva vointei acesteia. Judecatorii Tribunalului Dolj au admis recursul Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova si au casat sentinta Judecatoriei Craiova – instanta care respinsese, cu o zi inainte, propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii craioveni. Fata de colegii de la judecatorie, magistratii de la Tribunalul Dolj au apreciat faptul ca lasarea in libertate a lui Hertek prezinta in mod vadit pericol public. Barbatul, DJ la o discoteca din localitate, a fost retinut luni, pe baza unei ordonante, dupa ce politia doljeana a intrat in posesia unei inregistrari audio-video, din 3 februarie 2005. Pe caseta, Tacanel o filmase pe concubina lui, Ana B., de 19 ani, in timp ce o batea cu bestialitate, o ameninta si o supunea la perversiuni sexuale.


Idila cu perversiuni


Timp de un an, tânara nu a povestit cele intâmplate si a continuat sa traiasca alaturi de Hertek. „Furtunoasa“ idila care s-a infiripat in urma cu aproape patru ani s-a sfârsit in urma cu câteva zile când Ana B. si-a dat iubitul pe mâna oamenilor legii. Ea a depus o plângere impotriva acestuia la Parchetul de pe lânga Judecatoria Craiova, in baza careia magistratii au inceput urmarirea penala. Initial, Florin Hertek si-a recunoscut fapta si a explicat ca iesirile lui „sunt niste razbunari prostesti“, datorate faptului ca Ana l-ar fi inselat. Barbatul a regretat abominabila fapta, sustinând ca o mai iubeste pe tânara. Ulterior, vazând ca nu mai are scapare, barbatul a refuzat sa mai faca orice declaratie si sa vorbeasca despre marea lui iubire.


„Nu este un monstru“


Ieri, la Tribunalul Dolj, aparatorii lui Hertek, avocat Constantin Nica si Ion P. Surdu, desi s-au aratat indignati de faptele clientului lor, au sustinut ca acesta nu reprezinta un pericol social. Ei au sustinut totodata lasarea in libertate a lui Hertek, considerând ca Judecatoria Craiova a luat o decizie corecta, pentru ca la momentul prezentarii invinuitului in fata completului de judecata expirase ordonanta de retinere. „Imaginile sunt detestabile si au un impact emotiv puternic, dar eu ca aparator sunt obligat sa gasesc textul de lege prin care sa-l apar pe clientul meu. Apoi vine si intrebarea, conduita partii vatamate merita o astfel de mediatizare?“, afirma Ion P. Surdu, avocat. Prezent la tribunal, tatal lui Florin Hertek sustine ca fiul sau nu este un monstru si ca nu stie de ce are asemenea „apucaturi“. „Ea este vinovata, l-a inselat, iar acum o face din razbunare, pentru ca el nu o mai baga in seama de un an. Copilul meu nu este un monstru, asa cum vor altii sa para ca este“, a spus tatal lui Florin.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version