17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Afaceri necurate in Primaria Craiova“, publicat pe 1 februarie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor:


http://www.gds.ro si [email protected]


Bellevue


Iti sta mintea in loc de ce mai auzi. Se iau hotii la intrecere intre ei? Care fura si de unde mai mult? Dar, oare, nu le poate veni nimeni de hac? Ori toti sunt hoti? Nu se gaseste nimeni cinstit, nu numai in Craiova, ci in tara, si cum a putut sa ia aceasta casa care era donatie pentru liceu? Dar vad ca toate hotiile merg mai mult in familii. Ar trebui ginerele acestui Ilie Badescu sa fie scos afara si, daca doreste o asa casa, sa puna mâna la munca si sa-si puna el temelia la casa. Poate acum primarul, cât mai este in functie, sa faca totusi ceva si sa restituie casa, asa cum cere testamentarul.


Securistu’


Sub conducerea inteleapta a lui nea Ilie, la fel ca la familiile mafiote, se afla familii care sub aripa sefului isi fac linistite afacerile personale… Daca este cineva curios sa afle structura RAADPFL, va avea surpriza sa dea de o FAMILIE unita de aceleasi interese… Cred ca ar fi cazul sa sparga cineva gasca si sa-l scoata pe nea Ilie la pensie, caci singur nu pleaca nici batut… Domnule primar, daca nu te-ai mânjit cu ei, sparge gasca aia de mafioti, care va si ne manânca banii degeaba.


xfile


…poate lasa si Solomon, ca testament, vila lui de la Leamna!!! …Ce miracol… ce minune… si ce vila ca in filme, ma :))


un cetatean


Oare justitia nu se poate autosesiza?


Justitia


Si de ce ne-am sesiza, nene cetatene, ca si noi facem asa, bai cetatene? Intretinerea si taxa si la noi ajunge, asa ca vezi si mata, ciocu’ mic… Ca barza.


o pesimista


Felicitari pentru articol! Din nefericire insa, sunteti o optimista incurabila (pardon de exprimare!). Nu cred, sub nici o forma, ca in urbea noastra, fosta, actuala si viitoare comunista, justitia va avea vreun cuvânt de spus.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU