11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPNL Gorj colaboreaza cu o organizatie pro-Cozma

PNL Gorj colaboreaza cu o organizatie pro-Cozma

Organizatia judeteana Gorj a Partidului National Liberal a incheiat un acord de colaborare cu Liga Somerilor, Disponibilizatilor si Defavorizatilor din România (LSDD), care si-a declarat sustinerea fata de Miron Cozma si Constantin Cretan. Colaborarea dintre PNL Gorj cu aceasta organizatie este cel putin bizara. „Vizavi de Miron Cozma si Cretan ne delimitam categoric. Cretan este membru al PRM si nu putem sa il avem cu noi“, a precizat Dan Ilie Morega, presedintele PNL Gorj, fost si el cândva vicepresedinte al PRM Gorj.


Presedintele Ligii a devenit liberal


Liderul liberalilor gorjeni a spus ca au existat mai multe tatonari cu privire la incheierea acestei colaborari. Morega a precizat ca va sprijini economic proiectele initiate de aceasta liga.


Potrivit lui Nicolae Milu, presedintele LSDD, organizatia are 46.000 de membri si filiale in Gorj, Valea Jiului, Mehedinti si Vâlcea. „Am considerat ca PNL este singurul partid din România care ne poate ajuta“, a spus Nicolae Milu. Presedintele Ligii si-a anuntat ieri inscrierea in PNL, la fel si presedintele organizatiei din Valea Jiului. Aceasta organizatie a incheiat un acord de colaborare si cu PSD.


Pedistul Simionescu a devenit liberal


O alta intrare spectaculoasa in rândurile liberalilor este cea a fostului pedist Calin Simionescu, care ocupa postul de consilier judetean. Acesta a demisionat, in urma cu doua luni, din cadrul PD Gorj si a luat decizia de a se inscrie in PNL. Conventiile incheiate intre PNL si PD interzic trecerea membrilor celor doua formatiuni politice de la un partid la altul. „Este interzis sa vina de la un partid la altul, dar ca independent la PNL, nu. Venirea in PNL a domnului consilier este optiunea lui. Noi il primim cu bratele deschise“, a spus Morega.


Calin Simionescu va ocupa functia de secretar executiv in cadrul PNL Gorj si se va ocupa de problemele statutare si electorale ale partidului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS