Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Cecuri fara acoperire de la SC EURYTUS


Parchetul de pe lânga Judecatoria Craiova a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva craioveanului Ovidiu Petrisor Munteanu, de 53 de ani, pentru savârsirea infractiunii de inselaciune. In sarcina lui, politistii au retinut faptul ca, in calitate de administrator al firmei SC EURYTUS SRL Craiova, in perioada ianuarie – august 2004, a emis mai multe file cec si bilete la ordin, desi nu avea disponibil in cont, ba, mai mult, se afla in interdictie bancara. Cecurile si biletele la ordin fusesera emise pentru achitarea contravalorii unor marfuri achizitionate de Munteanu de la SC SUPERSIM SRL Craiova. Prejudiciul total a avut valoarea de 356.000.000 de lei vechi, din care s-au recuperat pâna in prezent 100.000.000 de lei vechi. Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj continua cercetarile in acest caz. (A.D.) 


Politistul a dat cu masina in sant


Un politist calafetean si-a „parcat“ masina intr-un sant din satul Basarabi. Agentul-sef Nicolae Dobre, de 40 de ani, lucrator al Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Calafat, se deplasa luni, in jurul orei 16.40, pe DN 56 Calafat – Craiova, la volanul autoturismului Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare DJ-85-AMD. Pe raza satului Basarabi, incercând sa evite un câine, a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil, masina oprindu-se in santul de la marginea soselei. Din fericire, politistul n-a patit nimic, alegându-se doar cu avarii la masina. Colegii sai de la Circulatie l-au testat cu aparatul etilotest, stabilind ca agentul Dobre nu consumase bauturi alcoolice. (A.D.) 


Primarul comunei Rosia de Amaradia se considera hartuit


Cristinel Faitar, primarul comunei Rosia de Amaradia, din judetul Gorj, se considera hartuit. Acesta este cercetat penal de DNA pentru luare de mita, fals si uz de fals. Faitar a luat cuvântul in cadrul sedintei de ieri a Comisiei Consultative de Dialog Social si a cerut sprijinul conducerii Consiliului Judetean Gorj, pentru ca nu mai poate rezista in functia de primar: „M-am saturat sa fiu hartuit. Dau drumul la radio si aud ca sunt cercetat pentru luare de mita si altele câte si mai câte. Nu strica presa, ci oamenii care dau asemenea informatii. Aceste date erau luate de la Mota, prim-procurorul Parchetului de pe lânga Tribunalul Gorj. Sunt acuzat ca am facut un monument cu doua miliarde de lei, pe când acesta a costat doar 500 de milioane. Nu mai pot. Va rog sa gasiti o solutie. O sa stau pe scarile Parchetului“. (A.I.)

Exit mobile version