Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Zece craioveni intoxicati cu monoxid de carbon au ajuns la spital


Zece persoane din Craiova au ajuns ieri la spital dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Spre norocul lor, intoxicatiile au fost usoare si nu le-au pus viata in pericol. Mitel si Lucica Zamfir, de 37, respectiv 33 de ani, de pe strada Gradistei, numarul 45, au ajuns la spital dupa ce au inhalat involuntar monoxid de carbon. Se pare ca de vina ar fi centrala din locuinta si presiunea scazuta la gaze. Mitel Zamfir a avut puterea sa iasa din casa si sa ceara sprijinul vecinilor care au anuntat Ambulanta. Sosite la fata locului, cadrele medicale l-au gasit pe barbat lesinat in curtea casei, iar in casa inca trei persoane in stare de inconstienta. Acestea erau Lucica Zamfir si familia Logofatu care se afla in acel moment in vizita. Cei patru au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova, unde li s-au acordat ingrijiri medicale. Nici unul dintre pacienti nu a fost spitalizat. Alt craiovean care a ajuns in Serviciul de urgenta al spitalului este Ion Mitrache, de 46 de ani. Motivul a fost acelasi, intoxicatie cu monoxid de carbon. Alte cinci persoane au suferit intoxicatii usoare si au apelat la Ambulanta, ajungând la spital. (M.C) 


Minora accidentata grav


O tânara, de 13 ani, din localitatea doljeana Sadova, a fost ranita grav marti, in timp ce traversa strada, dupa ce o masina a lovit-o in plin. Ramona L. a incercat sa traverseze DN 55, care trece prin localitate, si a fost acrosata de un automobil Skoda Octavia, condus de Catalin Dragman, de 32 de ani, din municipiul Pitesti. In urma impactului, minora a suferit multiple traumatisme si a fost transportata de o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova. In urma cercetarilor, agentii Politiei Rutiere Bechet au stabilit ca accidentul s-a produs din vina victimei, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure. (A.M.) 


Tâlharul din scara blocului a fost arestat


Barbatul care a tâlharit-o luni pe tânara Ionela Adriana D., in scara blocului 75 de pe bulevardul Dacia din Craiova, a fost arestat. Constantin Daniel Zamfir, de 28 de ani, din comuna Robanesti, a fost prins luni, in jurul orei 17.00, de catre locatarii imobilului 75, dupa ce luase prin violenta, chiar in scara blocului, telefonul mobil al Adrianei. Dupa ce a fost preluat de oamenii legii si audiat, Constantin Zamfir a fost prezentat Tribunalului Dolj, care, in urma dovezilor oferite de catre politisti, i-a emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile, pentru comiterea infractiunii de tâlharie. Daca va fi gasit vinovat, Constantin Daniel Zamfir risca o pedeapsa cu inchisoarea de pâna la 18 ani. (A.M.)

Exit mobile version