16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBaloanele PSD - comanda verbala

Baloanele PSD – comanda verbala

Functionarii din primarie insarcinati cu organizarea manifestarii au avut incredere „oarba“ in furnizorii de baloane si nu le-au mai verificat.


Lansarea baloanelor albastre cu sigla PSD, marti, cu ocazia sarbatoririi Zilei Unirii, de firma de catering Le Baron, este considerata un semn de „tradare“ de Primaria Craiova. Desi organizatorii evenimentului sustin cu indârjire ca sunt nevinovati, reprezentantii societatii care au facut distribuirea au preferat ieri sa nu mai comenteze intâmplarea.


Mentionam ca marti, contactat telefonic, unul dintre directorii firmei de catering Le Baron, Gelu Clenciu, a infirmat acuzatia primariei ca a trimis si lansat baloane cu sigla PSD. In incercarea de a lamuri misterul provenientei baloanelor, ieri s-a incercat din nou aflarea adevarului din partea lui Gelu Clenciu. Desi initial, in jurul orei 16.00, acesta a sustinut ca doreste sa dea o declaratie mai târziu, pâna la inchiderea editiei nu a mai putut fi contactat.


Le Baron, vechi partener al municipalitatii


Toate amanuntele pentru obtinerea unei manifestari de succes in ziua de 24 ianuarie au fost puse la punct de functionarii din cadrul Compartimentului imagine, relatii internationale, redactie ziar, din cadrul Primariei Craiova. Ca la orice eveniment organizat de autoritatile locale, si de data asta cei responsabili trebuia sa stie tot ce misca la manifestarea patronata de ei.


Potrivit purtatorului de cuvânt al municipalitatii, Carmen Licu, organizatorii au mers insa pe incredere, mai ales ca nu era prima oara când colaborau cu firma de catering Le Baron.


„Si la Zilele Craiovei, tot la ei s-a facut apel. De fapt, aceasta colaborare dureaza de mai mult timp si s-a considerat de cuviinta sa se colaboreze in continuare cu ei“, a afirmat Carmen Licu.


Afara-i vopsit gardu’, inauntru… balonul PSD


Având incredere oarba in colaboratorii lor, functionarii din primarie nu au mai verificat baloanele sa vada daca intr-adevar sunt cele pe care le cerusera sau daca au calitatea pe care au dorit-o.


„Fiind foarte frig afara, baloanele au fost aduse intr-un sac translucid, chiar in acea zi, de catre firma de catering si lansate de angajatii de acolo. Organizatorii nu au mai desfacut sacii, ci s-au uitat doar din afara, sa vada daca intr-adevar sunt baloane tricolore“, a continuat purtatoarea de cuvânt.


Fiind vorba de doar 500 de baloane, al caror pret, pe bucata, era de 20 de mii de lei, cei care au „asudat“ la organizarea evenimentului au facut doar o comanda verbala catre firma Le Baron. Pâna ieri, acestia au precizat ca nu primisera nici o factura in baza careia sa faca plata. Oricum, cele zece milioane de lei, care trebuia sa ajunga in buzunarele firmei de catering, nu vor mai fi platite, dupa cum a declarat insusi edilul-sef al orasului, Antonie Solomon. Inainte de a pleca spre alte meleaguri, primarul nu stia daca ii va penaliza sau nu pe subordonatii sai neglijenti, insa era convins ca nu va mai apela pentru nici un eveniment la firma vinovata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS